Haberler

Camgöz Köpek Balığı Görenleri Şaşırttı

Camgöz köpek balığı görenleri şaşırttı

KIRKLARELİ - Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi açıklarında tutulan ve Lüleburgaz'da balıkçı tezgahında sergilenen 2 bucuk metrelik Camgöz köpek balığı görenleri şaşırttı.

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi açıklarında balıkçılar tarafından 2 buçuk metre uzunluğunda ve 100 kilo ağırlığında tutulan Camgöz Köpekbalığı Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde balıkçı tezgahında sergileniyor. Balık, görenlerde şaşkınlık meydana getirdi.

Görenlerde şaşkınlık yaratan balık fotoğraf çekmek isteyen ve dokunak isteyenler vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Balıkçı esnafı olan Sami Küçük balığın Tekirdağ Şarköy ilçesinde yakalandığını dile getirerek, " Bu köpek balığı Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde yakalanmış. Kilosu 100 ila 120 kilo civarındadır. Bunuda milletimize getirdik. Yani halkımız görsün insanlarımız görsün diye, bunun uzunluğu 2 bucuk metre. Milletimiz bunu fotoğraflarda belgesellerde seyrediyor ama biz bunu canlı olarak görsün istedik biraz fedakarlık yapalım dedik, cebimizden de biraz para harcayalım"dedi.

Balığı ilk defa gördüğünü ifade eden Mustafa Asilhan Onayoğlu, "Lüleburgaz halkı olarak görenlerin şaşkın olduğu bir durum, dünya üzerinde ne kadar çok canlı çeşitliliği olduğunun en büyük kanıtıdır diye biliriz, aslında farklı bir balık 2 bucuk metre civarında şu anda belgesellerde gördüğümüz balığı canlı olmasa da hani bu şekilde görmek ilk defa nasip oldu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kırklareli Lüleburgaz Tekirdağ Şarköy Genel Haberler

Bakmadan Geçme

WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title