Haberler

Cafer Sincer Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayı Cafer Sincer oldu.

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayı Cafer Sincer oldu. Vatan Partisi adayı Cafer Sincer, Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? Kahramanmaraş büyükşehir belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan Vatan Partisi Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayı Cafer Sincer ile ilgili seçim sonuçları ve Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. Vatan Partisi Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayı Cafer Sincer oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte Kahramanmaraş büyükşehir belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. Kahramanmaraş aday yarışı ve Kahramanmaraş seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

Kahramanmaraş Seçim Bilgileri

  • Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi için toplam sandık sayısının 2.596 olduğu belirlendi.
  • Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi için açılan sandık sayısının ise 2.596 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi için katılım oranının ise % 86,93 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • Kahramanmaraş büyükşehir toplam seçmen sayısının ise 755.248 olduğu belirlendi.
  • Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 656.517 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

Vatan Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Sincer Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Vatan Partisi Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen Cafer Sincer, Kahramanmaraş yarışında % 0,30 oranında aldığı oy ile 6'nci oldu. Cafer Sincer toplamda 1.858 adet oy sayısına ulaştı.

Cafer Sincer Kimdir?

Cafer Sincer seçim sonuçları

İlk ve ortaokulu Pazarcık ilçesinde liseyi Gaziantep'te tamamladı.
Yüksek öğrenimini, Hollanda Rotterdam Yüksek Bilimler Fakültesi Türkçe / Edebiyat Bölümünü'nü bitirerek yaptı. Çalışma hayatını Hollanda'da Ortaokul ve Lise'de Türk çocuklarına Türkçe dersleri ve de Volksuniversiteit Rotterdam Universitesi'nde Hollandalılara Türkçe dersleri vererek sürdürdü.
Hollandaca bilen Sincer, evli ve iki kız babası.

Vatan Partisi Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kahramanmaraş Cafer Sincer Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title