Haberler

Büyükşehir Kent Şairleri Topluluğu 8 yaşında

Güncelleme:

Büyükşehir Kent Şairleri Topluluğu 8 yaşında Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu'nun 8'nci yıldönümü pastasını kesen Başkan Zolan, "Bizim özümüzü bilmemiz, köklerimizden kopmamamız gerek.

Büyükşehir Kent Şairleri Topluluğu 8 yaşında

DENİZLİ - Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu'nun 8'nci yıldönümü pastasını kesen Başkan Zolan, "Bizim özümüzü bilmemiz, köklerimizden kopmamamız gerek. Büyükşehir Belediyesi olarak bu değerleri kültürle, sanatla, şiirlerle anlatmayı yol yapmak gibi asli görevimiz olarak gördük" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu yeni dönem açılışı ve 8'nci yıldönümü dolayısıyla bir program düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele Kültür Evi'nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, Şairler Topluluğu üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu'nun 8'nci yıldönümü pastasını kesen Başkan Zolan, Denizli'nin kültür ve sanatına katkı koyan tüm gönül dostlarına teşekkür etti. Başkan Zolan, "Şehrimizde fiziksel yatırımlar mutlaka olmalı ama onlar tek başına yeterli değil. Bizim özümüzü bilmemiz, köklerimizden kopmamamız gerek. Büyükşehir Belediyesi olarak bu değerleri kültürle, sanatla, şiirlerle anlatmayı yol yapmak gibi asli görevimiz olarak gördük" dedi.

"Bu millet, zengin güçlü bir kökten geliyor"

Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu'nun bugüne kadarki yürüyüşünü imrenerek izlediğini ve her zaman yanlarında olduğunu kaydeden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Ben burada bulunan yada burada bulunmayıp da katkı sağlayan tüm şairlerimize, yol arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gençlerimiz, çocuklarımız yetişiyor, altyapı sağlam. Bu millet, zengin güçlü bir kökten geliyor. O zenginlik budansa da, zaman zaman soğuk vursa da filiz verecektir, kurumayacaktır inşallah. Her zaman el ele gayret edeceğiz. Şiirlerle güzelliklerle inşallah geleceğe yürüyeceğiz. Ben her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Denizli Büyükşiir Belediyesi olarak şiirimize, kültürümüze, edebiyatımıza şairlerimizle birlikte sahip çıkacağız."

8 yıldır güzel işlere imza attık

Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu ise 8 yıldır güzel işlere imza attıklarını belirterek, "Bu hareket Denizli'den Türkiye'nin sınırlarını zorlayan bir hareket. Burada herkesin küçükten büyüğe emeği vardı. 8 yılda burada çok güzel bir kadro oluştu. Birçok güzel işler yaptık, birçok anma geceleri düzenledik ve Yaren Şairler Şöleni ile bunu taçlandırdık. Bunların hepsinin olmasında çok değerli Büyükşehir Belediye Başkanımızın emekleri, bizlere sonsuz güveni ve her zaman yanımızda olması çok önemliydi" ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından Başkan Zolan, Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Kabukçu'ya çiçek ve plaket takdim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kent Konseyi Denizli Yerel Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title