Haberler

Büyükler İçin Boyama Kitapları Hepsiburada.com'da Zirvede

Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından hepsiburada.com, kitap kategorisinde yaz aylarında en çok satın alınan kitapları açıkladı. Listenin ilk sırasında büyükler için boyama kitapları yer alırken ikinci sırada Azra Kohen'in Pi isimli eseri, üçüncü sırada da Thomas Pavitte'nin nokta birleştirmece kitabı 1000 Nokta – İkonlar kitabı yer aldı.

Elektronikten ev, yaşam ve ofis ürünlerine, petshop'tan beyaz eşyaya, bebek ürünlerinden süpermarkete kadar 27 kategoride 500 binden fazla ürün çeşidi ile Türkiye'nin lider online alışveriş sitesi olan hepsiburada.com, kitapseverlere de sayısız seçenek sunuyor.

Yaz aylarının en çok ilgi gören kitapları

Hepsiburada.com kullanıcıları nezdinde büyük ilgi gören hepsiburada.com kitap kategorisinde zirvede yer alan büyükler için boyama kitabı Esrarengiz Bahçe'yi, Azra Kohen üçlemesinin son kitabı Pi takip etti. Daha önceki Fi ve Çi kitaplarıyla da en çok satanlar zirvesinde yer alan ünlü yazarın üç kitabı da hepsiburada.com üzerinden yüzde 40 indirim ile satın alınabiliyor. Aynı zamanda hepsiburada.com kullanıcıları, kitap kategorisinde yaptıkları 50 TL üzerindeki alışverişlerinde kargo ücreti de ödemiyor.

Büyükler için boyama kitapları gibi çok beğenilen bir başka kitap türü de nokta birleştirmece kitapları oldu. Thomas Pavitte'nin 1000 Nokta – İkonlar kitabı, bu türün en çok satın alınan kitabı olarak üçüncü sırada yer aldı.

Hepsiburada.com kitap kategorisinin en çok satılan kitaplarında dördüncü sırayı Elif Gibi Sevmek isimli kitabın yazarı Hikmek Anıl Öztekin'in yeni kitabı Eyvallah alırken, bu eseri Sarah Jio'nun Elveda Haziran kitabı takip etti.

Listenin altıncı sırasında Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli yer alırken Paula Hawkins'in Trendeki Kız'ı yedinci, Gülben Ergen'in Öğrendim Ki isimli eseri sekizinci, Sabahattin Ali'nin unutulmaz eseri Kürk Mantolu Madonna dokuzuncu, Debbie Macomber'in Kızılcık Burnu isimli eseri de en çok satın alınan onuncu kitap oldu.

1- Esrarengiz Bahçe (Her Yaş İçin Bulmaca, Boyama ve Desen Tamamlama Kitabı) - Johanna Basford

2- Pi – Azra Kohen

3- 1000 Nokta, İkonlar – Thomas Pavitte

4- Eyvallah – Hikmet Anıl Öztekin

5- Elveda Haziran – Sarah Jio

6- Konstantiniyye Oteli – Zülfü Livaneli

7- Trendeki Kız – Paula Hawkins

8- Öğrendim Ki – Gülben Ergen

9- Kürk Mantolu Madonna – Sabahattin Ali

10-Kızılcık Burnu – Debbie Macomber

Büyüklere özel boyama kitapları hayata renk katıyor

Hepsiburada.com kitap kategorisinin zirvesinde, son ayların en çok satan kitaplarından büyükler için özel boyama kitapları yer aldı.

Başladıktan sonra bir tutkuya dönüşen boyama kitapları hepsiburada.com'da 30'ün üzerindeki çeşidi büyük ve özel kalem setleri ile hayata renk katıyor. "Esrarengiz Bahçe", "Gizemli Orman", "Mistik Mandala", "Küçük Prens Mandala Kitabı", "Osmanlı Minyatür Desenleri", "Anti-Stres Boyama", "Renkler Şehri", "Hayvan Krallığı", "Vintage Desenler" gibi farklı boyama kitabı seçenekleri, 9,75 TL'den başlayan fiyatlar ve yüzde 40'a varan indirimlerle sunuluyor.

Kitapseverler zarif ayrıntılarla bezenmiş yüzlerce deseni renklendirerek, gizemli bir ormanda renkli bir yolculuk yapabiliyor. ya da Osmanlı minyatür sanatının ihtişamlı dünyasına renklerle hayat vermenin heyecanını yaşıyorlar.

Zihinsel rahatlamayı,yaratıcılığı keşfetmeyi sağlayan boyama kitapları ile boya kalemlerini sunan hepsiburada.com hayata renk ve eğlence katıyor.Müşteriler ürünleri set halinde de alabiliyor.

(Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zülfü Livaneli Sarah Jio Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title