Haberler

Büyük Taarruzun 96. Yıl Dönümünde Esat Kabaklı Konser Verdi

Büyük Taarruzun 96. Yıl dönümünde Esat Kabaklı konser verdiAFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen 25 Ağustos Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında Şuhut Belediye Şehir Stadyumu'nda Esat Kabaklı konseri düzenlendi.

Büyük Taarruzun 96. Yıl dönümünde Esat Kabaklı konser verdi

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen 25 Ağustos Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında Şuhut Belediye Şehir Stadyumu'nda Esat Kabaklı konseri düzenlendi.

İlçe Şehir Stadyumu'nda düzenlenen Esat Kabaklı konserine Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Şuhut İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Ak Parti İlçe Bakanı Gültekin Özdemir, Protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt günün anlam ve önemine binaen bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra Esat Kabaklı konseri ile Şuhut'lu vatandaşlar doyasıya eğlendi. Açık hava konseri sonrasında F klavye yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Son olarak Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt Ses Sanatçısı Esat Kabaklı'ya çiçek takdim ederek program sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Esat Kabaklı Şuhut Genel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title