Haberler

Bursa Bağımlılıkla Mücadelede Uedaş ve Yeşilay El Ele

Bağımlılıkla mücadelede UEDAŞ ve Yeşilay el eleYeşilay Haftası'nda Bursa'da Yeşilay bilinci oluşturmak için adım atan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş, Bursa'nın Nilüfer İlçesinde yer alan bir trafoya yazdırdığı 'Bağımlılığa karşı yalnız değilsinö sloganıyla farkındalık oluşturdu.

Bağımlılıkla mücadelede UEDAŞ ve Yeşilay el ele

Yeşilay Haftası'nda Bursa'da Yeşilay bilinci oluşturmak için adım atan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş, Bursa'nın Nilüfer İlçesinde yer alan bir trafoya yazdırdığı 'Bağımlılığa karşı yalnız değilsinö sloganıyla farkındalık oluşturdu.

BURSA'da Limak Enerji bünyesinde elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, dikkat çeken projeleri arasında yer alan 'Trafolar Konuşuyorö projesini sürdürüyor. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Bursa Şubesi ile birlikte, çeşitli bağımlılıklara karşı mücadele etmek için harekete geçen UEDAŞ, Bursa'nın Nilüfer İlçesi Ataevler Mahallesinde 'Yeşilay Trafosu' oluşturdu. Gençleri ve çocukları zarar veren kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla, grafiti sanatı ile 'Bağımlılığa karşı yalnız değilsinö mesajı yazılan trafoyu Türkiye Yeşilay Cemiyeti Bursa Şube Başkanı Dr. Serhat Yamalı, Genel Sekreter Suat Arvas ve Limak Enerji Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ziyaret etti. Trafoya yapılan grafitiyi inceleyen Yamalı, Türkiye'de bağımlılıkla mücadele kapsamında halkımıza daha fazla ulaşabilmek adına birçok kurumla iş birliği yapmaktayız. Burada da halkımıza uyarılarda bulunmak için UEDAŞ'la birlikte bir trafoyu 'Yeşilay'ın renkleriyle süslemiş bulunuyoruz. Desteklerinden dolayı UEDAŞ'a teşekkür ederiz dedi.

SOSYAL SORUMLULUKTA TRAFO ETKİSİ

UEDAŞ tarafından 2017'de başlatılan ve 'Engel Sen Olmaö, 'Emniyet Kemeri Hayata Bağlarö, 'Kadına şiddete, dur deö gibi sosyal sorumluluk projelerine ses olan 'Trafolar Konuşuyor' projesiyle gençleri zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek için Bağımlılığa karşı yalnız değilsin sloganını trafolarına yazdırdı. 'Trafolar Konuşuyor' projesini Türkiye'de yaygınlaştırmak için çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Yusuf Ziya Yüce 'Geleceğimizin teminatı gençlerimizin kötü alışkanlıklarından kurtulması için tüm kurumlarımızla çeşitli iş birlikleri ve projeler yürütüyoruz. Bugün Yeşilay'la gerçekleştirdiğimiz projemiz gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini sağlamayı amaçlıyor. Bu sayede başta gençlerimiz olmak üzere bağımlılığı olan tüm vatandaşlarımız için bir şeyler yapma fırsatı bulursak ne mutlu bize. Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da belirlenen 35 trafoda boyama çalışması bitirilirken, Bursa'da kadına şiddet, trafik kuralları, engelli haklarıyla ilgili 23 trafoda uygulamalar yapıldı. UEDAŞ'ın hizmet bölgesinde çalışmaları devam eden projenin çeşitli kurumların da desteğiyle ulusal çapta yaygınlaştırılması planlanıyorö

Görüntü Dükümü

---------

-Trafoya grafiti yapılması

-Dr. Serhat Yamalı, Suat Arvas ve Yusuf Ziya Yüce'nin trafoya yapılan grafiti çalışmasını incelemesi

-Dr. Serhat Yamalı'nın röportajı

-Detay

Süre 1.29 - Boyut 166 MB

Haber-Kamera İsmail Hakkı SEYMENBURSA,(DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Uludağ Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title