Haberler

Büro Memur Sen İl Başkanı Akış'ın Acı Günü

Büro Memur Sen Bilecik İl Başkanı ve Bozüyük Kaymakamlığı Dernekler Masası görevlisi Mustafa Akış’ın annesi Hanife Akış vefat etti.

Büro Memur Sen Bilecik İl Başkanı ve Bozüyük Kaymakamlığı Dernekler Masası görevlisi Mustafa Akış'ın annesi Hanife Akış vefat etti.

Merhumenin cenaze namazı aynı zamanda eski imam hatip olan oğlu Mustafa Akış tarafından kıldırıldı. Cenazesi Cihangazi köyünde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Hanife Akış toprağa verildi. Mustafa Akış, abisi Mehmet Akış ve aile fertleri ile birlikte taziyeleri kabul etti. Cenaze namazına, Büro Memur Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler, Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Yürükçü, SGK İl Müdürü Celalettin Ateş, SGK İlçe Müdürü Emin Şahin, kurum müdürleri, İl ve İlçelerden gelen sendika temsilcileri, Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, bazı belediye ve il genel meclis üyeleri, STK temsilcileri, iş adamları, esnaflar, arkadaşları, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Akış Memur Sen Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title