Haberler

Burhaniye'de Beyaz Meleklerin Mezuniyet Coşkusu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde düzenlenen 19.mezuniyet gününde büyük coşku yaşandı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde düzenlenen 19. mezuniyet gününde büyük coşku yaşandı.

Acil Tıp Teknisyenliği ve Hemşirelik Bölümlerinden mezun olan toplam 89 genç, okuldan mezun olmanın mutluluğunu yaşarken, tören yerini dolduran veliler de çocuklarının fotoğraflarını çekebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Atatürk Sağlık Meslek Lisesinde 61'i hemşirelik ve 28'i de acil tıp teknisyenliği bölümünü bitiren toplam 89 öğrenci için düzenlenen törende büyük coşku yaşandı. Okul birincisi Beyza Sunna'ya Kaymakam Ali Uslanmaz tarafından hediye verilirken, Suna, yaptığı konuşma sırasında duygusal anlar yaşadı. Okulun merdivenlerini dolduran öğrencilerin fotoğraflarını çekmek için veliler adeta birbirleriyle yarıştı. Öğrencilerin temsili diplomaları öğretmenleri tarafından verilirken, törenin sonunda da hemşirelik andının okunmasının ardından kepler havaya atıldı. Okul Müdür Mehmet Bicik, yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür etti. Kendilerine destek olan Kaymakam Ali Uslanmaz'a teşekkür eden Müdür Mehmet Bicik, "Zor, fakat şerefli bir mesleğin mensubu olan biz öğretmenleriniz, uzun ve meşakkatli bir eğitim ve öğretim sürecinden sonra sizlere bilgi, beceri ve olumlu davranışlar kazandırmanın; sizleri Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ve Türk milli eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda en iyi bir şekilde yetiştirmenin haklı gururu içerisindeyiz. Sizler, bu güzel eğitim yuvasından ayrılmanın üzüntüsünü mezun olmanın sevinciyle birlikte yaşıyorsunuz. Bizler de, her zaman olduğu gibi, bugün de aynı duyguları sizlerle paylaşıyoruz. Bundan sonraki hayatınızda, yarınların Türkiye'sine bir tuğla da sizlerin koyduğunu görmek, bizim için en anlamlı armağan olacaktır. Önceki yıllarda mezun olan ve her fırsatta bizleri ziyaret ederek sevindiren öğrencilerimizin yolundan gideceğinize eminiz. Düşlediğiniz yaşamın kapılarını bir gün aralayabilmeniz dileğiyle yolunuz ve bahtınız açık olsun" dedi.

Diploma alan Damla Akan da, "2013 yılı sağlık meslek lisesi mezunuyum. Hemşirelik okuyorum. Çok mutluyum. Herkese tavsiye ediyorum. Kesinlikle mesleğimi çok seviyorum" dedi.

Gizem Güngördü de, "Ben körfezin en iyi lisesinden mezun oldum. Hemşire olduğum için çok mutluyum. Gurur duyuyorum. Bana bu mesleği öğreten öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Çok mutluyum" dedi. Duygu Akpınar da, "Ben okula ilk kez geldiğimden beri bu mesleği seviyorum. İstiyorum. Şu an burada olduğum için de çok mutluyum. Bana annemin çok büyük katkısı var. Ona burada çok teşekkür ediyorum. Mutluyum. Çok teşekkür ederim" diye konuştu. Öğrenci velilerinden Hasan Güngördü de, "Çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Bol bol fotoğraf çektik. Sevinçliyiz mezun oldukları için. Bu okula gelmesini ben istedim. Kendim 25 yıldır sağlık kuruluşunda çalışıyorum. Kızım da burada sağlıkla ilgili konularda

özellikle kendi branşıyla ilgili konularda başarılı olacağına inanıyorum. Çok da mutluyum" dedi. Hasan Akan da, "Çocuklarımızın mezuniyetinde bol bol fotoğraf çektik. Mutluyum ve huzurluyum. Allah razı olsun hepinizden" diye duygusunu dile getirdi.

Öğrenci annesi Nazan Acar da, "Ben Duygu Akpınar'ın annesiyim. Böyle bir evlat yetiştirdiğim böyle bir okulda okuttuğum için çok mutluyum. Ne diyeyim. Bu benim ilk amacımdı. Ben kızımı babasız büyüttüm. İlk amacım buydu. Böyle bir evlat için çok mutluyum" dedi.

Mezuniyet törenine Kaymakam Ali Uslanmaz'ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dursun Okur

ile okul müdürleri ve veliler katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ali Uslanmaz Balıkesir Burhaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title