Haberler

'Burçların Efendisi' Optimum'da

'Burçların Efendisi' olarak bilinen ünlü astrolog Egemen Töreli, Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen 'Astro Günleri'ne katıldı.

'Burçların Efendisi' olarak bilinen ünlü astrolog Egemen Töreli, Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen 'Astro Günleri'ne katıldı.

Birçok ulusal televizyon kanalında ekranlara gelen sabah programlarına katılarak, yaptığı yorumlarla tüm dikkatleri üzerine çeken ve 'Burçların Efendisi' lakabı takılan Töreli, Optimum'da bugün başlayan 'Astro Günleri' kapsamında alışveriş merkezine ziyarete gelen hayranlarıyla buluştu. Egemen Töreli, Optimum Oulet Adana Alışveriş Merkezi giriş katında oluşturulan alanda, konuklarını ağırlarken, kadınların yanı sıra burçlar ve geleceğe dair merakı olan erkeklerin de ilgi odağı oldu. Her yaş grubundan ziyaretçiyi konuk eden Töreli,

Türkiye'nin en büyük outlet alışveriş merkezlerinden birinde ve Adana'da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Öte yandan, 'Astro Günleri'ne katılmak isteyenlerin, Adana Optimum Outlet Mağazaları'ndan yaptıkları 100 TL ve üzeri alışveriş fişleriyle danışmaya başvurarak, Optimum Club formunu doldurmaları yeterli olduğu kaydedildi. 'Astro Günleri'ne katılımın sınırlı sayıda olması nedeniyle her katılımcının, 100 TL ve üzeri tüm alışverişler için günde bir adet etkinlik katılım hakkına sahip olduğu hatırlatıldı. Etkinliklerin ilk gününde yoğun ilgi gören Egemen Töreli'nin, yarın da 13.00-19.00 saatleri arasında burçlar ve geleceğe dair merakı olanları konuk etmeyi sürdüreceği bilgisi verildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title