Haberler

Bülent Ersoy'a 'Kurabiye Canavarı' Benzetmesi

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, sunuculuğunu yaptığı programında giydiği kıyafetle Susam Sokağı'nın unutulmaz karakteri Kurabiye Canavarı'na benzetildi.

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, sunuculuğunu yaptığı Bülent Ersoy Show programında giydiği kıyafetle sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Türkiye gündemine girdi.

Ünlü şarkıcının kıyafeti üzerine Twitter'da binlerce yorum yapıldı. Ersoy'un kıyafeti Susam Sokağı'nın unutulmaz karakteri Kurabiye Canavarı'na benzetildi.

Twitter'da Bülent Ersoy yorumları:

- Bülent Ersoy, Kurabiye Canavarı olmuş!!!

- Bülent Ersoy'u izleyince Susam Sokağındaki Kırpık ve Kurabiye Canavarı aklıma geldi

- Kurabiye canavarı canavar olalı böyle eziyet çekmediiii...

- Bülent Ersoy'la nostalji kuşağı'nda;" susam sokağı":kırpık, kurabiye canavarı ve minik kuş tek bir kostümde Bülent Ersoy'da hayat bulmuş:)

- Dünyanın en güzel sesli kurabiye canavarı şu anda Show'da

- Bülent Ersoy'u her Tv'de gördüğümde artık kıyafetlerine şaşırmayacağım diyorum ama o ne yapıp edip her seferinde beni şaşırtmaya devam ediyor.

- Halay çeken Bülent Ersoy görüntüsünü beynimizden atabilmek için ülkecek uzun bir elektroşok tedavisine ihtiyacımız var.

- Bülent Ersoy sadece sahne kıyafetiyle bile TT olabiliyor, demek programda bir konuğu filan tokatlasa dünyayı geçtim kainatta TT olur.

- Show tv 'Bülent Ersoy Şov'la Flash tv'nin tahtını sallamaya başladı. sürekli halay çekiliyor.

- Bülent Ersoy kuluçkadan kalkıp yayına çıkmış resmen...

- Bir gün Bülent Ersoy Show'a davet edilirsem nasıl bir kıyafet giyerim diye düşünüyorum... Mesela şöyle kırmızı parıldayan kumaştan bir takım!

- Bülent Ersoy Show'da konuk Fatih Ürek'miş. Ajdar da olsaydı muhteşem üçlü tamamlanırdı.

- Bülent Ersoy'u izleyememek.. çok şey kaçırdım sanırım :P

- Samanyolu tv de tehlikeli yaratıklar filmi, Show tv de tehlikeli Fatih Ürek yılan dansıyla tatilin son gününün içine etti :)

- Tanrım şu anda sanat Fatih Ürek'in göbeğinde KATLEDİLİYOR!!!

- Yılanlar yılanlığından utandı fatih Ürek

- Fatih Ürek'in yılan dansı yaptığı bu dünyada hiçbir şey için direnmek istemiyorum.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Kurabiye Canavarı Bülent Ersoy Fatih Ürek Twitter Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title