Haberler

Bucak'ta internet alt yapı çalışmaları

Güncelleme:

Burdur'un Bucak ilçesinde telekom alt yapı güçlendirme ve fiber alt yapı ağı genişletme çalışmaları başladı.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, günümüzde dijital çağın yaşandığı akıllı şehirlerin oluşturulduğu bir ortamda hızlı veriye ve bilgiye ulaşmada en önemli kaynaklardan birisinin güçlü internet alt yapısı olduğuna dikkat çekti.

Geçen mart ayında girişimleri sonucunda tüm mahallelerde fiber internet alt yapısı ile internet dağıtımının başladığını anımsatan Ünal, " Özellikle içerisinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle okulların uzaktan eğitim yapıldığı bir dönemde halkımızın ve çocuklarımızın daha güçlü bir internet yapısına kavuşması için yaptığımız görüşmeler neticesinde fiber optik alt yapı genişletme çalışmaları başladı. Yeni Mahallede Yahya Kemal Caddesinin bir bölümünde telefon direklerini kaldırarak, telefon ve internet hatlarını yer altına alınıyor. Yeni Mahallede, Çamlıca Mahallesi Gazi Caddesinde, Pazar Mahallesi, Alaattin Mahallesi, Cami Mahallesi sınırlarından geçen Ramazan Selen Bulvarında yeni yapılan binalara fiber alt yapı yapılıyor. Vatandaşlarımızın hızlı internete ve güçlü alt yapı ağına ulaşmaları için çalışmalarımız devam edecek. İlçemize yapılan yatırımlardan dolayı yetkililere ilçemiz halkı adına teşekkür ediyorum. " dedi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emrullah Ünal Burdur Bucak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title