Haberler

Bu Fener Çok Farklı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe sahasında Gaziantepspor'u 3-0 yendi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 3-0 yenerek ligde 2012-2013 sezonunun ilk 3 puanını aldı.

Ligin ilk haftasında Sanica Boru Elazığspor'un sahasının bakımda olması nedeniyle İzmir'de yapılan maçta 1-1 berabere kalarak sezona puan kaybıyla başlayan sarı-lacivertliler, Kadıköy'deki ilk maçta 3 puana ulaştı.

Gaziantepspor'a karşı cezalı olduğu için kadınlar ve 12 yaş altı çocukların bulunduğu tribünlere karşı oynayan Fenerbahçe, ikinci hafta mücadelesinin ardından puanını 4'e yükseltti.

Bundan önce cezalı olduğu 14 maçta 10 galibiyet 3 beraberlik alıp sadece 1 kez yenilerek genelde başarılı bir performans ortaya koyan sarı-lacivertli ekip, 15'inci cezalı maçında 11'inci galibiyetini elde etti.

AYKUT SÖYLE ALEX NERDE TEZAHÜRATI

Fenerbahçeli kadın ve çocuk taraftarlar, karşılaşmanın ikinci yarısında uzun bir süre "Aykut söyle Alex nerede" tezahüratı yaptı.

Gaziantepspor maçı öncesi 18 kişilik kadroya alınmayan Brezilyalı futbolcuyu maç öncesinde saha kenarında görerek sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, 70. dakikaya gelinirken toplu olarak yaptıkları tezahüratla Kocaman'a Alex'i sordu.

AZİZ YILDIRIM TARAFTARA SESLENDİ

Tribünlerin "Aykut söyle Alex nerede" şeklinde uzun süren tezahüratı üzerine mikrofonu eline alan kulüp başkanı Aziz Yıldırım, taraftarlara seslendi.

Yıldırım maç oynanırken yaptığı anonsta teknik direktör Aykut Kocaman'a destek verilmesini isterken, "Aykut hocanıza sahip çıkınız, yanlış yapıyorsunuz" şeklinde ifadeler kullandı.

KADIN TARAFTAR SAHAYA GİRDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında 65. dakikada Fenerbahçeli bir kadın taraftar sahaya girdi.

Maçın oynandığı sırada tribünden atlayarak sahaya koşan taraftar Gökhan Gönül'e sarıldıktan sonra saha içinde koşmaya başladı. Güvenlik görevlilerinin peşinden koştuğu kadın taraftar saha içinde kısa bir mesafe katettikten sonra oyun alanının dışına çıkınca görevlilerce yakalandı.

Kadın taraftarın sahaya girmesi nedeniyle sarı-lacivertli ekibe ceza gelebilir.

TOPAL İLK GOLÜNÜ ATTI

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Mehmet Topal, sarı-lacivertli formayla ilk golünü Gaziantepspor maçında attı.

Sarı-lacivertli formayla ikinci lig maçına çıkan Mehmet Topal, 32. dakikada golle buluşarak Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

Golde, yapılan ortaya Mehmet Topal kafa vuruşu yapmak isterken topa vuramayınca meşin yuvarlak eline çarparak önünde kalırken, sarı-lacivertli futbolcu pozisyonun devamında ayakla vurarak topu filelere gönderdi.

Fenerbahçe'nin 78. dakikada Gaziantepspor'a ikinci golünü atan Sow, bu sezon ligde ilk golünü kaydetti.

KUYT YİNE BOŞ GEÇMEDİ

Sarı-lacivertli ekibin bu sezon önemli gol silahlarından birisi olan Kuyt, 84. attığı golle takımına 3-0'lık galibiyet getirdi.

Spor Toto Süper Lig'deki ikinci maçında ikinci golünü atan Kuyt, ligin ilk haftasındaki Sanica Boru Elazığspor mücadelesinde de takımının tek golünü kaydetmişti.

Kuyt, sarı-lacivertli ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme ve play-off turları, TFF Süper Kupa ve lig mücadeleleri olmak üzere üste çıktığı 5 maçta da gol atma başarısını gösterdi. Hollandalı futbolcu son 5 resmi maçta 6 golün sahibi oldu.

NOTLAR

-Fenerbahçe'nin 25. dakikada Krasic ile bulduğu pozisyonun ardından Sow kendisine orta yapmadığı için bu futbolcuya sinirlenerek kale direğine tekme attı.

-Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyen kaleci Volkan Demirel, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle birlikte karşılaşmayı izledi.

-Fenerbahçe formasıyla ilk kez ilk 11'de sahaya çıkan Krasic, 63. dakikada oyundan alınırken, bu futbolcunun yerine Cristian oyuna dahil edildi.

-Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya, 69. dakikada su molası verdi.

FENERBAHÇE: Mert, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Krasic(Dk 63 Cristian), Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Selçuk, Sow, Kuyt

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Binya, Kecojevic, Şenol, Ivan, Sosa(Dk 46 Cenk), Serdar, Ibricic, Yasin, Turgut, Muhammet

MAÇTAN NOTLAR

- 84. dakikada: Bu kez Kuyt sahneye çıkıyor ve fark 3 oldu.

- 79. dakika: Fenerbahçe, Sow'un golüyle skoru 2-0 yaptı.

- 66. dakika: Sahaya bir kadın taraftar girdi. Güvenlik güçleri hemen olaya müdahale etti ve sahaya giren taraftarı dışarı çıkardı.

- 53. dakika: Selçuk Şahin, ceza sahası dışından çok sert vurdu, top az farkla dışarı çıktı.

- İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile bitti.

- 32. dakika: Fenerbahçe, Mehmet Topal'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

- 28. dakika: Mehmet Topal, rakibine yaptığı sert hareket sonrasında sarı kart gördü.

- 25. dakika: Sol çaprazda topla buluşan Krasic gelişine vurdu ama top yine kalecide kaldı.

- 18. dakika: Muhammet, ceza alanı içinde boş kaldı, Ibricic'in ortasında kafayı vurdu ama Mert topu çıkardı.

- 14. dakika: Mehmet Topuz, sağ kanattan korneri kullandı. Mehmet Topal penaltı noktası üzerinde vuruşunu yaptı ama top kalecide kaldı.

- Karşılaşma çok hızlı başladı.

Kaynak: Spor

Gaziantepspor Mehmet Topal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title