Haberler

Bozüyüklü Milli Sporcu Antalya'da

Türkiye Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Antalya'da düzenlenen Karate Milli Takım gelişim kampına Bozüyüklü Milli Sporcu Aybüke Levent de katıldı.

Türkiye Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Antalya'da düzenlenen Karate Milli Takım gelişim kampına Bozüyüklü Milli Sporcu Aybüke Levent de katıldı.

Kamp öncesi açıklama yapan başarılı Milli Sporcu Aybüke Levent, düzenlenen kampın sporcular için çok yararlı olduğunu söyledi.

Levent, milli sporcu olduğundan dolayı bu kampa katıldığını aktararak, "Aralık ayı veya Ocak ayı başında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası için ön gelişme kampı olarak yapılıyor ve 1 hafta sürecek. Türkiye şampiyonası öncesi sporcuları iyi bir şekilde bu maça hazırlayabilmek ve antrenörlerin kendi düşüncelerini, tekniklerini öğrencilere yansıtabilmeleri için bu kamp düzenleniyor. Aynı zamanda sporcu bu kamplarda kendini iyi şekilde motive edebiliyor. Konya'da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında derece yapanlar milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanıyor.

Milli takım seçmelerinde birinci olan Avrupa Şampiyonasına ve ardından dünya şampiyonasına katılacak. Benim hedefim dünya şampiyonu olmak. Geçen sene final maçında Ukraynalı sporcuya olaylı bir şekilde maçı verdim. Bu sene iddialıyım. Yapabileceğime de inanıyorum" dedi.

"HER SPORCU GETİRDİĞİ MADALYANIN KARŞILIĞINI GÖRMEK İSTER"

Bozüyük'lü yetkililer tarafından kendisine ilgi gösterilmediğinden dolayı müsabakalarda Eskişehir'i temsil ettiğini söyleyen Levent, "Sadece yılda bir kez Bozüyük'ü okullar arası müsabakalarında temsil ediyorum. Aslında Bozüyük'ü temsil etmek istediğimi söyleyemem. Ben 4 sene Bozüyük adına dövüştüm. Hiçbir şekilde, hiçbir yerden ilgi görmedim. Benim ailem bana destek çıktı. Ben maçtan geldiğimde kurum amirlerine ben arayıp kendim söylüyordum. Her sporcu getirdiği madalyanın karşılığını görmek ister. Maddi karşılık değil, makamında tebrik edilmek bile yeterli oluyor. Örnek olarak verecek olursam, Ukrayna'dan döndüğümde beni ilk olarak Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü arayıp tebrik etti. Ben bir kere bile Bozüyük'te bu şekil bir ilgi görmedim. Ben Avrupa Şampiyonu olduğum zaman tam 6 ay geçtikten sonra Belediye Başkanlığı makamında kabul edildim. Burada bu kadar çok az ilgi gösterilmesi ve spora değer verilmemesi üzücü bir durum. Bozüyük'te spor yapmak imkansıza yakın olduğu için ben Eskişehir'e spor yapmaya gidiyorum. Bozüyük'lü olabilirim ama Eskişehir adına dövüşüyorum. Kesinlikle Bozüyük'ü küçümsediğimden dolayı değil, Bozüyük'te ilgi görmediğimden dolayı. Çünkü orada değer ve ilgi görüyorum" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aybüke Levent Bozüyük Türkiye Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title