Haberler

Eşi evini yakıp, kendisi ve kardeşini pompalı tüfekle vurdu: Can korkum var benim

Güncelleme:

Adana'da, eşine şiddet uygulayan ve savcılık tarafından 3 ay uzaklaştırma cezası bulunan bir şahıs önce evi yakıp sonra pompalı tüfekle eşi ve baldızını vurdu. İki kardeş kollarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalırken, zanlının eşi, "Bana böyle bir şey yapmaz diyordum hep. Ölene kadar yatsın içeride. Can korkum var benim" dedi.

Olay, Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Suluca Mahallesi'nde 6 Kasım günü meydana geldi. Ali Eliballı (57), iddiaya göre son zamanlarda 5 çocuk annesi eşi Fatma Eliballı'ya sürekli şiddet uygulamaya başladı. Ali Eliballı, çocuklarına annelerinden boşanmak istediğini söyledi. Evli olan kızları anne ve babasına birer hafta aralıklarla kendilerinde kalmasını istedi.

"ANNEN EŞYALARINI GELSİN ALSIN EVİ YAKACAĞIM"

Kızını arayan Eliballı, "Annen eşyalarını gelsin alsın, evi yakacağım" dedi. Fatma Eliballı'nın, "2 gün sonra geleceğim demesi" üzerine öfkeli adam evi benzin dökerek yaktı. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, Fatma Eliballı eşinden şikayetçi olmadı.

EŞİNİ VE BALDIZINI POMPALI TÜFEKLE VURDU

Evi yanan Fatma Eliballı, aynı mahallede oturan annesi ve kız kardeşinin evinde kalmaya başladı. Eşi tarafından ölüm tehditleri de almaya başlayan talihsiz kadın, şikayetçi oldu. Savcılık tarafından Ali Eliballı'ya 3 ay uzaklaştırma kararı verildi. 6 Kasım gecesi kayınvalidesinin evine giden Ali Eliballı, dışarı çıkan eşini daha sonra baldızı Sevcan Pelit'i pompalı tüfekle vurdu.

Eşi evini yakıp, kendisi ve kardeşini pompalı tüfekle vurdu: Can korkum var benim

KOLLARINI KAYBETME TEHLİKESİ YAŞIYORLAR

Sağ kollarından yaralanan iki kardeş hastaneye kaldırıldı. Polis tarafından gözaltına alınan Eliballı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Olay yerinde yapılan incelemede 7 adet boş kovan bulundu. Maddi durumları iyi olmadığı için tedavilerini yaptıramayan ve kollarını kaybetme tehlikesi yaşayan iki kardeş, zanlının cezaevinden çıkmamasını istedi.

"ÖLENE KADAR YATSIN İÇERİDE, CAN KORKUM VAR BENİM"

Psikolojilerinin bozulduğunu anlatan Fatma Eliballı, "İkimiz de şu an kollarımızı kaybetme aşamasındayız. Kardeşimin kolu benden daha kötü. Şu an içeriden çıkmasını istemiyorum. Ölene kadar yatsın içeride. Can korkum var benim. İçeri girmeden önce hep 'Annenizi öldüreceğim' diyordu" ifadelerini kullandı.

"ALİ BANA ÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ DİYORDUM HEP"

13 yaşında eşini sevdiğini ve onun böyle bir şey yapacağını düşünmediğini söyleyen Eliballı, "Ali bana böyle bir şey yapmaz diyordum hep. Koluma değil de kalbime de gelebilirdi. Ölümüne sıktı. Keşke hepsi bana gelseydi de kardeşime gelmeseydi" diye konuştu.

"CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK"

Sevcan Pelit ise şikayetçi olduğunu belirterek, "Ölümüne gelip sıkmıştı. Ölümüne gelip sıkmayan adam ayağa sıkardı. Şuanda ben o adamın ömür boyu cezaevinden çıkmasını istemiyorum. Çıktığı anda çok kötü şeyler olur. Can güvenliğimiz yok ve benim kardeşlerim de ona kötü şeyler yapabilir" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

6 Kasım Haberler

500

Yorumlar (3)

OREN:

Ya düşünüyorum da o adamı bu hale kim getirdi evini niye yaksın 3 ay uzaklaştırma yerine bir psikologa derdini anlatmış olsaydı belki iyilesirdi eşi baldizini kabahati yokmu yazık günah

2
3
yanıtYanıtla
ALİ OSMAN:

HAKLISIN BENİMDE BAŞIMDA VAR BÖYLESİ ŞİMDİLİK SABIR EDİYORUM

yanıt0
yanıt0
Kkkk:

Adamı o hale getirene kadar ne yaptınız Allah bilir kimse kimseyi durup dururken vurmaz bi öğrenmişler uzaklaştırma benimde başımda bende onu uzaklaştırcam az kaldı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title