Haberler

Antalya'da aynı otomobilde 3 kişinin infaz edildiği cinayetin altından kumar meselesi çıktı

Güncelleme:

Aksu ilçesi Karaöz Ortaköy Mahallesi'nde 13.50 sıralarında silah sesleri geldiğini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, bir otomobilde kafalarından silahla vurulduğu tespit edilen 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Antalya'da 3 kişinin öldüğü kanlı infazda ayrıntılar belli oluyor! 'Borcunuzu ödeyeceğim' diyerek çağırmış

3 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

A.K. isimli şahıs, Alaylı Mahallesi pazar yerinde Halil Ülkü isimli şahsa silahla ateş ederek kaçtı. Ardından ise Karaöz Mahallesi'ne giderek burada aralarında Güloluk Muhtarı Mahmut Şimşek, Karaöz Mahallesi'nden İbrahim Topdemir ve oğlu Galip Topdemir'i araç içinde öldürdü. Şahıs daha sonra aracına binerek olay yerinden kaçtı. Olayda yaralanan kişinin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

BORCUMU ÖDEYECEĞİM, DİYE ÇAĞIRMIŞ

"BORCUNUZU ÖDEYECEĞİM" DİYEREK ÇAĞIRMIŞ

Cinayetin altından ise kumar borcu çıktı. A.K.'nin, borcu olduğu Mahmut Şimşek, İbrahim Topdemir ve Galip Topdemir'i, "Borcunuzu ödeyeceğim" diyerek olay yerine çağırdığı öğrenildi. Mahmut Şimşek, İbrahim Topdemir ve Galip Topdemir'in, 07 BCT 520 plakalı hafif ticari araçla olay yerine gelerek A.K. ile buluştuğu, çıkan tartışmada A.K.'nin tabancayla 3 kişiye ateş açıp, kaçtığı öğrenildi.

BORCUMU ÖDEYECEĞİM, DİYE ÇAĞIRMIŞ

"DAHA FİLMİN BAŞINDAYIZ"

A.K.'nin, Halil Ülkü'yü de olay yeri yakınındaki noktada ağır yaraladığı belirtildi. Öte yandan A.K.'nin, sosyal medya hesabında isminin yanına 'Daha filmin başındayız' yazdığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Şimşek Antalya 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (9)

Adana001 Merkez:

Kumarhanecilere cezalar düşük alt sınırı 10 yıl yapsınlar da görelim oynatabiliyorlarmi.her köşe kahvehane de oynayanlara mekan sağladıklarını alem biliyor.

58
0
yanıtYanıtla
HALİS ER:

kumar ve içki, kötülüklerin anasıdır

47
1
yanıtYanıtla
Ahmet Ispir:

su testisi su yolunda kırılmış.

43
0
yanıtYanıtla
Hülagü:

Kumar alemi sakat alem . Adama tezgah kur yuvasını yık, ocağına incir ağacı dik. Bir gün gelir böyle iş kazası sonucu hakkın rahmetine kavuşursun

42
1
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Kumar içki yüzünden ölenlerin cinayetlerin tecavüzlerin haddi hesabı yok ama Bizde İslam suçlu alkol masum kumar masum. alkol ve kumar olunca hiç tepki yok. ama bir imam yaparsa ortalık yangın yeri ?!

23
12
yanıtYanıtla
Unknown 123:

imamdami yapsin artik,tek tük cikar,malum onlar uzaydan gelemediki,aramizdanlar

yanıt2
yanıt0
11 22:

aferin size kumara devam

11
1
yanıtYanıtla
Murat Vural:

İçki ve kumar aileleri yıkan parçalayan bir pisliktir , toplum için bir fitnedir .

3
0
yanıtYanıtla
Fahri Çelik:

Türkiye olayların arkasındaki sebepleri ne zaman yüksek sesle tartışmaya başlarsa bir çok mesele hallolur. İçki, kumar, zina, aldatma, hırsızlık

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title