Haberler

Ruhsatsız "erotik shop" Bolu'yu karıştırdı! Öğlen asılan tabelayı akşama indirdiler

Güncelleme:

Bolu'da kentin en işlek caddesinde bulunan bir iş merkezinde açılan ve öğle saatlerinde tabelası asılan erotik shop, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle belediye ekipleri tarafından akşam saatlerinde mühürlendi. Vatandaşların tepki gösterdiği erotik shopun tabelası da itfaiye tarafından söküldü. Polis ekipleri herhangi bir provokasyona karşı bölgede güvenlik önlemi aldı.

Bolu'da kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi'nde bir iş merkezinin 2'nci katında bugün öğle saatlerinde erotik shop dükkanı açıldı. Cinsel sağlık ürünlerinin yanı sıra fantezi ürünlerinin de satıldığı dükkanın tabelası da asıldı.

TEPKİLER SONRASI RUHSATSIZ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Caddeyi kullanan binlerce vatandaşın gördüğü tabela tepki çekti. Tepkilerin ardından Bolu Belediyesi tarafından yapılan incelemede dükkanın ruhsatsız olduğu tespit edildi. Dükkanı açan 2 öğrenci gencin belediyeye ruhsat başvurusu yaptığı ve başvurunun reddedildiğinin belirlenmesi üzerine ekipler, dükkanı mühürlemek için çalışma başlattı. Dükkan zabıta tarafından mühürlendi.

Ruhsatsız 'erotik shop' Bolu'yu karıştırdı! Öğlen asılan tabelayı akşama indirdiler

TABELAYI DA İNDİRDİLER

Ayrıca kentin en işlek caddesine bakan üzerinde 'Erotik Shop' yazan tabela da itfaiye tarafından akşam saatlerinde vinçle indirildi. Çok sayıda vatandaş, ekiplerin çalışmalarını merakla izledi. Bazı vatandaşlar, tabelanın indirilmesinin doğru olduğunu savundu. Polis ekipleri de bölgede herhangi bir provokasyona karşı güvenlik önlemi aldı.

Ruhsatsız 'erotik shop' Bolu'yu karıştırdı! Öğlen asılan tabelayı akşama indirdiler

"BOLU'DA BÖYLE ŞEYLER KABUL GÖRMEZ"

Dükkan önüne gelen Köroğlu Gençlik Teşkilatı Derneği Başkanı Mahmut Alan da söz konusu işletmeye tepki göstererek, "Burası Bolu. Bolu'da böyle şeyler kabul görmez. Herkesin çoluğu var, çocuğu var. Burada oturan bir aile, eşiyle nasıl girip çıkacak. Bolu'da böyle şeyler hoş görülmez. Cadde de milleti böyle provoke etmeye gerek yok. Açacaksa gitsin, internet üzerinden mi satıyor bunun bir sürü değişik yolları var. Böyle tabela asıp da milleti burada provoke etmenin bir anlamı yok" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Bolu Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (9)

ferhat atmaca:

damacanalar varken anadolu köylüsü bu tarz girişimleri onaylamaz. toplanan kalabalık daha google geçmişini bile silemiyordur. silkelesen neler çıkar.

130
35
yanıtYanıtla
diyar-ı bekir:

HAYRET CHPLİ BELEDİYE BU TABELAYI İNDİRİYOR NEYSE AKILSIZ BAŞIN CEZASINI TOPLUM OLARAK ÖDÜYORLAR

yanıt7
yanıt28
Özyar Ekici:

çok sevdiğiniz AB ye girinde, Ahlâk nasıl bozuluyormuş gösrerirler daha ne tabelalar görürsünüz...

70
80
yanıtYanıtla
nurettin gençtürk:

ülke insanımızın IQ düzeyi 90 olursa fikir üretemez fikirde yürütemez, çünkü bilgisi yoktur. Bilgisi olmayanın fikride olamaz. Bilgiyi akılda tutmak içinde IQ gerekli yani kafa kalın beyin boş olursa yapacak fazlada bir şey olmaz.

53
77
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

2 öğrenci genç mi? şu sokakta kaldık diye ağlayan takımdan mı yani ?

50
62
yanıtYanıtla
Murat Kaya:

Yakışır Bolu ya...

68
30
yanıtYanıtla
diyar-ı bekir:

ÖNCE TEPKİ GELİR SONRA GİZLİDEN GİZLİYE GİDİLİR HEPSİ TEPKİ ÖLÇMEK İÇİNDİR

51
12
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

burası BOLU derken?sen memleket görmemişsin guzummm

27
18
yanıtYanıtla
PALA BABA :

halbuki ensar mensar yazaydınız kabul görürdü

22
22
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title