Haberler

Cami duvarına tuvaletini yapan kişiyi uyarınca, öldüresiye dayak yediler

Güncelleme:

Bolu'da cami duvarına tuvaletini yapan şahsı uyaran iki genç, 2'si kadın 4 kişi tarafından öldüresiye dövüldü. O anlar, saniye saniye videoya kaydedildi.

Bolu'da, iddiaya göre cami duvarına tuvaletini yapan kişiyi uyaran genç ve beraberindeki arkadaşı saldırıya uğradı. 2'si kadın 4 kişi, 2 gence tekme tokat saldırdı. Bir genç başına şişe atılması sonucu yaralanırken, kavga anı cep telefonu kamerasıyla anbean görüntülendi.

DUVARA TUVALETİNİ YAPMA DİYE UYARDI

Olay, dün gece saatlerinde Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, otomobiliyle seyir halinde olan bir genç, Sümer Merkez Camii'nin duvarına tuvaletini yapan kişiyi görerek durdu. Genç, tuvaletini yapan kişiye 'Caminin tuvaleti var. Duvarına tuvaletini yapma' diyerek uyardı.

Cami duvarına tuvaletini yapan kişiyi uyarınca, öldüresiye dayak yediler

4 KİŞİ, 2 GENCE SALDIRDI

Bunun üzerine 2'si kadın 4 kişi, gence ve yanında bulunan arkadaşına tekme tokat saldırdı. 2 kişi ve yanlarında bulunan 2 kadın, 2 gence vururken ellerine geçirdikleri fayans parçalarını üzerlerine attı. Bu sırada bir kişi gencin üzerine şişe fırlattı. Şişenin başına isabet etmesi sonucu yaralanan genç, aracın üzerine yattı. Bir kadın, otomobilin üzerine yatan gencin başına ardı ardına yumruk attı. Hırslarını alamayan kişiler kendilerini uyaran gençlerin otomobiline tekme attı. 2 grup daha sonra otomobillerine binerek olay yerinden ayrıldı.

O ANLAR KAMERADA

Yaşanan anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Aldıkları darbelerle yaralanan gençler hastanede rapor aldı. Kavgaya karışan kişiler polis merkezine giderek birbirlerinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sümer Mahallesi Cep Telefonu Genç Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500

Yorumlar (146)

erol:

Bolu da imanlı erkek yok mu hiç bunları tespit edip gerekeni yapsın. müslümanız diye geçiniyorlar. ibret olsun diye bunların cezasını kesin

45
1
yanıtYanıtla
SAMUR:

Bu kadınların yaptıklarını bir erkek yapsa ortalık ayağa kalkar. Kadına şiddet bitmiyor.... İnsana şiddet var kardeşim. Bulsunlar yargılansınlar.

34
1
yanıtYanıtla
Laik:

Fahiselerden ne bekliyosunuz

30
2
yanıtYanıtla
abdulbaki:

o ikazı yapan iki genç tabii genç ise, benim gördüğüm eşek gibi dayak yiyip kendini yere atan, elini dahi kaldırmayan iki tane uyuşuk. yahu kadınlardan dayak yiyen birisi neden onu bunu ikaz eder. ikiye iki adam gibi karşılık vereceklerine eşek gibi dayak yemelerine inanın çok içerledim. kadın vuruyor ve güya genç üstüne ölü toprağı serpilmiş gibi duruyor. böyle gençte hiç görmedim yahu.

25
5
yanıtYanıtla
kafaları güzel:

içmişler kavga da edemiyolar rezzillik edep haya kalmadı huzur yok artık

yanıt3
yanıt0
Bobo:

Belki kadına karşılık vermek istemiyor bu kadar mı anlayışsızsin sıfır ayarında limitsizsin yahu,ağız burun dalsaydi bu seferde kadına el kalkmaz derdiniz

yanıt0
yanıt0
..........:

Milli ve dini değerlerimize saldıranlar cezalandırılmalıdırlar!

29
0
yanıtYanıtla
M.E.Ç:

Yazıklar olsun o balkondan bakan insanlara yazıklar olsun bu kadınlara yazıklar olsun inip onların ağzının burnunu eline vermeyen vatandaşa

29
0
yanıtYanıtla
Haklı:

Kesinlikle katılıyorum. Lanet olsun öylece sessizce uzaktan izleyenlere. Müdahale etmeyenlere , korkanlara. İşte olaylara halk olarak da böyle sessiz kalırsak bu olayları hep görmemiz muhtemel. Sessizce kameraya çekeni kınıyorum. İnsanlığımdan utanıyorum

yanıt1
yanıt0
kürşat:

çok çok üzücü bir durum, polislerimiz, savcılarımız, hakimlerimiz bu eziyeti görüp gerekeni yapacağına inanıyorum. çok yazık, sanki düşmana saldırıyorlar. .

29
0
yanıtYanıtla
Tüm 146 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title