Haberler

Bitlis'te Halk Oylamasına Doğru

Bitlis Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer, 16 Nisan’da yapılacak referanduma değinerek, “Bugün ‘evet’ demezsek, bir daha bize sormayacaklar” dedi.

Bitlis Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer, 16 Nisan'da yapılacak referanduma değinerek, "Bugün 'evet' demezsek, bir daha bize sormayacaklar" dedi.

Serdar Durer, yaptığı açıklamada, millet olarak yıllarca zulme uğradıklarını ifade ederek, kendilerinin düşünüp kararlar aldıklarını söyledi. Türkiye'yi her zaman egemen bir sınıfın yönettiğini dile getiren Durer, "Evet, belki onları görmüyorduk, fakat perde arkasında onlar vardı. Düşünen, üreten insanlar hep susturuldu. Bir korku devleti oluşturuldu. Türbanlı kızlarımız üniversite kapılarından geri çevrildi. Hür düşünen, bu ülkeyi gerçekten seven hocalar üniversitelerden atıldılar. Milletin temsilcileri, milletvekilleri, belediye başkanları, Bakanlar, hatta Başbakanlar, askere selam durmak zorunda kaldı. Savcılar askerden emir aldılar. Başbakanlar don katı ile karşılandılar. Allah'a şükürler olsun ki bu millet artık kendi geleceğini tayin etmek istiyor. Eskiden kendilerine selam durulan Siyonist uşakları; bu milletin, kadim Türkiye halkının iradesi karşısında selam durmaya başladılar. Türkiye ezilenlerin, sömürülenlerin, mazlumların umudu olmaya başladı. Ekonomide dünyanın gıpta ettiği bir noktaya geldik. 3. köprü, 3. havalimanı, tüp geçitler, deniz üstlerinden yollar, üniversiteler, Bitlis hariç, havalimanları, bizi sinsi sinsi izleyen dış güç odaklarını korkutmaya, ürkütmeye başladı. Türkiye bu hızla giderse, 'bizim hükmettiğimiz Türkiye, bize hükmetmeye başlayacak' demeye başladılar. Bu korkuları yüzünden bugün alçakça ülkemize saldırıyorlar. Bu zalimlerin inadına da olsa 'evet' demeliyiz. Hep birlikte, elbirliği ile omuz omuza, yürek yüreğe 'evet' demeliyiz. Bu dava Recep Tayyip Erdoğan'ın davası değil, Binali Yıldırım'ın davası değil, Vedat Demiröz'ün davası değil, bu dava nüfusu 80 milyona dayanmış Türkiye'nin davasıdır. Hep birlikte 'evet' dememizin tamda zamanıdır şimdi. 16 Nisan'da hem ilimiz, hem ülkemiz, hem de Ortadoğu coğrafyası ve Müslüman alemi için çok büyük önem taşıyan bu referandumda, farklı siyasi ve dünya görüşlerine sahip olanların dahi, güzelim Türkiye'mizi yıllarca sömürmüş olan zalim güç odaklarının inadına da olsa 'evet' diyeceğine canı gönülden inanıyoruz. Bu kentin sakinleri olarak 'evet' demeliyiz. Bugün 'evet' demezsek, bir daha bize sormayacaklar" şeklinde konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Durer Türkiye Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title