Haberler

Birçok ülkede ortaya çıkan metal sütunun gizemi çözüldü

Güncelleme:

İlk olarak ABD'de daha sonra Romanya, Almanya ve daha birçok ülkede görülen gizemli metal sütunun, Netflix için hazırlanan bir komedi şovunun parçası olduğu ortaya çıktı.

Başta medya olmak üzere, bütün dünyanın "Uzaylılar mı dikiyor?" sorusunu yönelttiği gizemli metal sütunun, televizyon yayıncısı Netflix için hazırlanan bir komedi şovunun parçası olduğu ortaya çıktı.

KOMEDİ ŞOVUNUN BİR PARÇASIYMIŞ

Konuyla ilgili yayınlanan "Neden tüm dünyada monolitler yaptım?" başlıklı videoda, Netflix komedi şovunun bir parçası olarak dünyanın çeşitli yerlerine monolitler dikildiği belirtildi. Metal sütunlar önce ABD, ardından Wight Adası, Almanya, Romanya gibi yerlerde görülmüş ve kısa süre sonra kaybolmuştu.

Birçok ülkede ortaya çıkan metal sütunun gizemi çözüldü

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Utah eyaletinde helikopterle yol devriyesi yapan polis ekibi, ıssız vadilerin arasında dolaşırken parlak ve metal görüntüsüyle dikkat çeken tanımlanamayan bir cisim keşfetmişti. Bu monolit sütunun oraya kim ya da kimler tarafından getirildiği bilinmezken bilim insanlarından sanat uzmanlarına kadar birçok yetkili açıklama yaparak bu gizemi çözmeye çalışmıştı. Bazı uzmanlar bu sütunun bir sanat eseri olduğunu söylerken bazıları da bu sütunu uzaylıların getirdiğine kanaat getirmişti.

2001: A SPACE ODYSSEY FİLMİNDEKİ BLOKLARA BENZETİLMİŞTİ

Çölde bulunan bloğun Stanley Kubrick'in 1968 yılında yönettiği 2001: A Space Odyssey filmindeki bloklara benzerliği sebebiyle bir hayran tarafından dikildiği de iddia edilmişti. Utah Halk Sağlığı yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Hangi gezegende olursanız olun, federal olarak yönetilen kamu arazilerine izin almadan yapı veya sanat eserleri kurmak yasa dışıdır" demişti. Bloğun gizemini çözmek isteyen yetkililer sosyal medya adreslerinden görüntü ve fotoğraf yayınlayarak halktan bilgi talep etmişti.

Birçok ülkede ortaya çıkan metal sütunun gizemi çözüldü

PEK ÇOK ÜLKEDE GÖRÜLDÜ

Metal sütunun bir gecede yok olması ise insanları daha da şaşırtmıştı. Bunu takip eden günlerde, monolit Romanya, Almanya, Kolombiya, İspanya, Hollanda ve İngiltere gibi birçok ülkede ortaya çıkmış, ancak gizemini korumayı başarmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Romanya Haberler

500

Yorumlar (36)

Lucifer:

Dünyanın çeşitli yerlerinde görülen ve bulunduğu yerlerde biri tarafından getirilip konulduğuna dair ayak izi bile bulunmayan, ansızın kaybolan bir madeni cisim. Yine roswell deki gibi düşen ufoya atfettikleri gibi meteroloji balonu yalanına sarılmışlardı. Yani taksim meydanında gerçek bir uzaylı görseniz bunu açıklamalarını isteseniz adamlar size korkulacak birşey yok canım bu açılış için kiralanan bir maskottur derler..

11
0
yanıtYanıtla
dış mihrak:

bu sütun cinleri kovma amaçlı koyuluyor. bilindiği üzere kafir cinler insanlara musallat olur ve bu tarz kurşun radyoaktif plakalar cinleri yaklaştırmaz. tabii halk panik yapmasın diye açıklamıyorlar.

4
5
yanıtYanıtla
joker:

sahte içki zararlıdır

yanıt5
yanıt0
TESPIT:

Ulan ne guldum :D

yanıt4
yanıt0
iç mihrak:

gülmeyin, bunlar hakikatlar, bill gates cinleri kontrol ediyor, coronayıda cinler aracılığıyla yaydılar

yanıt0
yanıt0
TARAFSIZ:

Olayın iç yüzü şçyle 3 sütün ABD, ALMANYA VE ROMANYA ARASINDA KALAN YERLER GLADYONUN YENİ TESİR ALANIDIR. MASON LOCALARINDA 3''ÜN SİMGESEL ANLAMI İLE TESLİS İNANCINDAKİ 3 ARASINDA BAĞLANTI KURUYORLAR. BIDEN''IN KAZANDIĞI SEÇİMLERDE BU METAL UTAH''TA ORTAYA ÇIKI YANİ TRUMP''IN KAZANDIĞI YERDE BU SAYEDE DÜNYAYA MESAJ VERİYORLAR. LAN ŞAKA YAPTIM HEPSİNİ OKUDUN MU :D TAMAM ŞİMDİ SÜTÜNÜ İÇ

1
7
yanıtYanıtla
yayyayy:

2001 filmine gönderme yapmışlar adamlar

yanıt0
yanıt0
Şüpheli işler:

Gene bişey çeviriyolar . Fay hatlarıyla ilgili olabilir başka bi şey olabilir starlink gibi ama elektromanyetik ile ilgili olduğu kesin . Ortaya çıkınca da bastılar masalı netflix komedi şovu öylemi iyi bizde. gülelim öyleyse.

4
2
yanıtYanıtla
elazığlı:

bizim köyde de aynısı var, geçen hafta gördüm bende tedaşçılar direk dikmiş sandım.

5
1
yanıtYanıtla
ELAZIGLI:

HANGİ KOY NERDE . . . . .

yanıt1
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title