Haberler

Şebinkarahisar beyaza büründü

Güncelleme:

Bayburt, Gümüşhane, Artvin, Ordu ve Giresun'da kar etkili oldu.

Bayburt'ta kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Kentte gece başlayan yağış, sabah saatlerinde etkisini artırdı.

Yüksek kesimlerde tipiye dönüşen yağış sonrası kent merkezi beyaza büründü.

Yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf kişilerin kullandığı araçlar yolda ilerlemekte güçlük çekti.

Gümüşhane

Gümüşhane'de de dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı sonrası kent merkezindeki evlerin çatıları beyaza büründü.

Kentte yağış nedeniyle ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmazken Karayolları ve belediye ekipleri de olabilecek olumsuzluklara karşı tedbirlerini aldı.

Torul ilçe sınırları içindeki Zigana Dağı'nda ise yağış sonrası kar kalınlığı 10 santimetreyi geçti.

Artvin

Artvin'de etkili olan yağış sonrası Şavşat'ta 3, Yusufeli ilçesinde ise 1 köyün yolu ulaşıma kapandı.

Yağış nedeniyle Artvin-Ardahan karayolu güzergahındaki Sahara Geçidi'nde de sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı.

Trafikte aksama yaşanmaması için Karayolları ekipleri bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Artvin Atabarı Kayak Tesisleri'nde ise kar kalınlığı 50 santimetreyi geçti.

Kafkasör Yaylası, Borçka ve Şavşat Karagöl gibi kentin doğal güzellikleriyle ünlü yerleri de beyaza büründü.

Ordu

Ordu'nun yüksek kesimlerinde gece saatlerinde kar yağışı etkili oldu.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde kar kalınlığının 20, yaylalarda ise 30 santimetreyi bulduğunu söyledi.

Demirci, ilçedeki yolların açık olduğunu ve şu an için herhangi bir olumsuz durum bulunmadığını kaydetti.

Giresun

Giresun'da yaylaların yanı sıra iç bölgedeki Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçelerinde kar etkili oldu.

İç Anadolu ve Doğu Anadolu'yu Şebinkarahisar üzerinden Karadeniz'e bağlayan kara yolu üzerindeki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde de yağış etkisini sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Karlıova Bingöl Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title