Haberler

Bimeks 117. Mağazasını Beylikdüzü'nde Açtı

Darty mağazasının tabela değişimine devam eden Türkiye’nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, 30’uncu teknoport mağazasını Beylikdüzü’nde hizmete açtı.

Darty mağazasının tabela değişimine devam eden Türkiye'nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, 30'uncu teknoport mağazasını Beylikdüzü'nde hizmete açtı.

Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty'nin 28 mağazasını devralma anlaşması yapan Bimeks, Mart ayı içerisinde mağazaların sayım ve devir işlemlerine başladı. Darty mağazalarını bünyesine katarak tabelasını dönüştüren Bimeks, 117'inci mağazası aynı zamanda 30'uncu teknoport mağazasını Beylikdüzü'nde teknoloji severlerin hizmetine açtı. Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Bölge Müdürü Murat Kurtoğlu, Bimeks Satış Direktörü Önder Yüksel ve mağaza müdürü Mehmet Ali Turgut'un kurdele kesimiyle yapılan açılışa, indirimli ürünlerden almak isteyen sıradaki ilk iki müşteride katıldı. Mağaza önünde kuyruk oluşturan vatandaşlar açılışla birlikte tüm ürünlere büyük ilgi gösterdi.

Beylikdüzü'nde üçüncü Bimeks mağazasının açılışını gerçekleştiren Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Bimeks olarak durmadan mağaza açıyoruz. Darty'i satın alma operasyonunu tamamladık. Bu mağaza 117'inci mağaza. Beylikdüzü'nde de üçüncü mağazamız oldu. Her yerde gücümüze güç katıyoruz. Nisanın ilk mağazasını burada açtık. Bu hafta üç mağazanın daha açılışını yapacağız" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin bütün illerinde şube açacaklarını kaydeden Arif Bayraktar, "Bimeks olarak 2015 sonunda Türkiye'nin bütün illerinde ve büyük ilçelerinde mağazalarımız olacak demiştik. 51 ilde aktifiz ama bu sayıyı 60'a çıkacağız. Yılsonu itibariyle 150 mağazaya ulaşacağımızı tahmin ediyoruz. Önümüzde ki yıl sonunda bütün hedeflerimiz gerçekleşmiş olacak. Bimeks'i izlemeye devam etsin Türk tüketicileri. Eskiye göre onlara daha yakınız. Daha iyi fiyatlarla güler yüzle hizmet ediyoruz, mağazamız hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Arif Bayraktar Beylikdüzü Türkiye Bimeks Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title