Haberler

    Bim'de Star Wars Çılgınlığı Yaşandı

    Satışa sunulalı 2 gün olmasına rağmen, figürlerin büyük bölümü tükendi.

    Mahmut Saral - - George Lucas'ın Star Wars serisi, şüphesiz para basan markalardan bir tanesi halini alalı çok oluyor. Filmlerden çizgi romanlara, figürlerden kostüm ve ışın kılıçlarına kadar daha birçok ürün, dünya çapındaki Star Wars hayranlarını cezbetmeyi başarıyor. Star Wars fırtınası, son 2 gündür de BİM'de yaşandı. Evet, doğru duydunuz.

    Zaman zaman BİM marketlerde "farklı" olarak nitelendirebileceğimiz ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken, ama sınırlı sayıda getirilen ürünler bulunabiliyor. 30cm'lik Star Wars figürlerini de bunlara örnek olarak verebiliriz, ki Hasbro tarafından üretilen bu ürünlerin tanesi de 17,50TL olarak belirlendi.

    Darth Vader, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi ve Clone Trooper'dan oluşan, 5 noktadan hareketli olduğu belirtilen bu figürler, kısa sürede büyük ilgi gördü ve hatta tükenme noktasına geldi

    Satışa sunulalı 2 gün olmasına rağmen, birçok BİM mağazasında bu figürlerin tamamı tükenmiş durumda. Tabii bazen tek tük figürlerle de karşılaşma şansınız var, ancak mağaza yetkililerinden öğrendiklerimiz, bu figürler için insanların erken saatlerde mağazalara akın ettiği ve ardından da yine oldukça fazla sayıda Star Wars hayranının bu figürleri mağaza mağaza aramaya çıktıkları yönündeydi.

    En çok ilgi gören figür karakter, tahmin edeceğiniz üzere Darth Vader oldu. Mağazalarda bu dört çeşitten bazılarını, ki özellikle Anakin Skywalker ve Obi-Wan Kenobi'yi bulabilmeniz mümkün. Aslında bunları bulabilme olasılığınız da az. Clone Trooper, Darth Vader'dan sonra en çok ilgi gören figür olmuş

    Size ufak örnekler vermek istiyorum. Bugün, Kadıköy'deki gitar kursuma giderken, yolumun üzerinde olan 6-7 tane BİM mağazasına girdim ve bu figürleri sordum. Sanırım 5 tanesinde hiçbiri yoktu, 1 ya da 2 mağazada da 1-2 tane figür vardı, ki bunlar arasında Clone Trooper ile Darth Vader yoktu.

    Mağazaya gelip telefonla diğer mağazalara figür sorduranlar, tekrar gelir mi diye sorgulayanlar, oturdukları bölgedeki tüm BİM'leri gezinenler ve daha ne ararsanız. Bazı mağazalarda kuyruk bile oluşmuş hatta, ama gelin görün ki mağaza başına en fazla 7-8 adet gelen figürler de kısa sürede bitmiş. Bu bilgiler, farklı şubelerde çalışan yetkililerin söyledikleri aslında

    BİM'de daha önce Star Wars puzzle'ı, ışın kılıcı gibi ürünler de satılmıştı. Güce ihtiyaç duyan çok fazla insan olmalı...

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    George Lucas Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title