Haberler

Bilecik 1. Amatör 10'uncu Hafta

Bilecik 1. Amatör Lig 10’uncu hafta müsabakasında Bilecikspor, deplasmanda farklı kazandı.

Bilecik 1. Amatör Lig 10'uncu hafta müsabakasında Bilecikspor, deplasmanda farklı kazandı.

Bilecik 1. Amatör Lig 10'uncu hafta müsabakasında Bilecikspor, Bozüyük deplasmanda Güneşspor'u 7-1 mağlup ederek, zirveye 1 adım daha yaklaştı. Bozüyük sentetik sahada oynana müsabaka maçın orta hakemi Mustafa Kurnaz'ın başlama düdüğü ile başladı. İlk 30 dakikada iki takım birbirlerine üstünlük kurmaya çalışsalar da yakalanan pozisyonlar gole dönmedi. Maçın 30'uncu dakikasında Güneşspor, Hüseyin'in kırmızı kart görmesinin ardından 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra ataklarını artıran Bilecikspor, maçın 39'uncu dakikasında Tolga Buralday ile 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası rahat bir nefes alan Bilecikspor, maçın 42'inci dakikasında İlker Çınar ile farkı 2'ye çıkardı. Bu skor aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

İKİNCİ YARIDA 4 DAKİKADA 4 GOL OLDU

İkinci yarıya atak bir futbolla başlayan Bilecikspor, maçın 55'inci dakikasında Celal Daş ile durumu 3-0'a getirdi. Bu gol sonrası iyice rahatlayan Bilecikspor yakaladığı sayısız pozisyonu gole çeviremedi. Maçın 81'inci dakikasında Güneşspor yakaladığı bir kontra atak sonrası penaltı kazandı. Topun başına geçen Mustafa, durumu 3-1'e getirdi. Maçın 85'inci dakikasında Bileciksporlu İlker Çınar, durumu 4-1'e getirerek getirdi. Maçın 87'nci dakikasında Tolga Burulday durumu 5-1 yaptı. Bu golün santrasında topu kapan Bilecikspor aynı dakika içinde Cüneyd Rahmet ile skoru 6-1'e getirdi. Maçın 89'uncu dakikasında ise Hakan Ayaz, takımının 7'nci golünü atarak karşılaşmanın skorunu belirledi. Bilecikspor, Bozüyük deplasmanında aldığı 7-1'lik skor sonrası puanını 24'e çıkarırken, zirvenin 4 puan gerisindeki 3'üncü sıradaki yerini korudu.

MAÇ SONU

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Bilecikspor Antrenörü Fatih Savak, zorlu bir Bozüyük deplasmanında galip gelmenin mutluluğu yaşadıklarını belirtti. Savak, "Rakip 10 kişi kalınca bütün dengeleri bozuldu. Bizde iyi oyunuz ile maçı 7-1 kazanmasını bildik. Bu hafta rakiplerimiz berabere kalmışlar ve aradaki puan farkı 4'e indi. Oyuncularımı bu oynadıkları güzel futbol karşısında kutluyorum" dedi.

Öte yandan Bilecik 1. Amatör Lig'de lider Vitraspor, Karaköyspor deplasmanından 1-1'lik ve averajla 2'nci sırada yer alan 1308 Osmaneli Belediyespor da Yeşilyurt deplasmanından 3-3'lük skorlarla sahadan ayrıldı. Her iki takım 10'uncu hafta sonunda ilk puanları kaybetmiş oldular. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlker Çınar Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title