Haberler

Bikinisiyle kahve servis ederek servet kazanan genç barista: Erkekler bazen daha fazlasını istiyor

Güncelleme:

ABD'de bikinisiyle servis yaparak sosyal medyada büyük bir popülarite yakalayan 19 yaşındaki bir barista, gelirinin iyi olması kadar mesleğinin zor olduğundan söz etti. Kazandığı maaşla hayatına yön verebildiğini ifade eden genç barista, "Erkek müşteriler çoğunlukla sınırlarını aşabiliyorlar. Kıyafetim yüzünden beni yargılıyorlar ve daha fazlasını isteme cesaretini gösteriyorlar" dedi.

Washington'da barista olarak çalışan Grace, eğitim ücreti ve günlük masraflarını ödemekte zorlandığı için çalışmaya başladı. Diğerler baristalardan farklı olarak bikinisiyle kahve servis ettiğini anlatan Grace, gelirinin iyi olması kadar mesleğinin zor olduğundan söz etti.

Bikinisiyle kahve servis ederek servet kazanan genç barista: Erkekler bazen daha fazlasını istiyor

"MÜŞTERİLER KİMİ ZAMAN SINIRI AŞABİLİYOR"

Grace özellikle işi nedeniyle pek çok kişinin kendisine ön yargıyla yaklaştığını dile getirdi. İşinin kendisine sunduğu fırsatlardan memnun olduğunu ve kazandığı maaşla hayatına yön verebildiğini ifade eden Grace kimi zaman müşterilerin sınırı aşabildiğini söyledi.

Bikinisiyle kahve servis ederek servet kazanan genç barista: Erkekler bazen daha fazlasını istiyor

"İNSANLAR YALNIZCA KAHVE SERVİS ETTİĞİMİ ANLAYAMIYORLAR"

Grace, "Erkek müşteriler çoğunlukla sınırlarını aşabiliyorlar. Bazen filtreleri olmuyor. İnsanlar sadece kahve servis ettiğimi anlayamıyorlar. Kıyafetim yüzünden beni yargılıyorlar ve daha fazlasını isteme cesaretini gösteriyorlar. Bu durum ben ve diğer bikinili baristaların üzerinde kötü bir algı oluşmasına neden oluyor" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (11)

Brütüs:

Halbuki yanlış anlayacak ne var. Kız sadece mesleğini yapıyor. Bikinili kahve siparişi. Ne var bunda. Hadi ordan. Dalga mı geçiyorsun.

775
151
yanıtYanıtla
Satürn_35:

O zaman normal Batista forması giyip servis etsin para için vücudunu gösterecek kadar düşmüş, sonra erkekler bana neden geliyor, biscolata reklamındaki adamı gerçek sananlar gibi

155
34
yanıtYanıtla
Remzi Aybirdi:

Kadınlar soyununca erkekler sapıklık oluyoruz

129
40
yanıtYanıtla
Nazım Akpınar:

Ama barista da baristaymış yani

89
32
yanıtYanıtla
Sezgin Keleş:

Erkekler haklı gapaaat

47
17
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

peki erkek kloduyla servis yapsa ne olur,degilmi,sorun yok..

45
13
yanıtYanıtla
mehmet:

o zaman normal kıyafetle servis yap bikini ne? zaten buda kendi reklamın için bir haber de neyse..

34
6
yanıtYanıtla
Çağrı Keskinel:

Zengine verip fakirden alıo iste

25
3
yanıtYanıtla
omep bapon:

Bürütüsün kemikleri sızladı şimdi senki bürütüsken böle bi yorum kişiliginle bagdaşmadı ;))

18
9
yanıtYanıtla
Yavuz Nurçin:

İnsanları ne kadar tez canlılıkla yargılayacak bir kapasiteye sahipsiniz arkadaşlar size ne kim nasıl servis yapıyor kim nasıl giyiniyor bu saçmalıklar dan bı an önce vazgeçin yıl olmuş 2022 henüz bu kafa daysaniz bugüne dek hiç bir şey öğrenmemişsiz demektir onu. Bunu. Kıyafetini boş verin şuan da ki ekmek kuyrunu gelen zamları yükselen potrol zamlarını nasıl aşa biliriz diye dünün bunları yargılamak yerine hükümeti bı yargilayin hükümet bugün dolmuş fiyatını 4.50 buçuk yapmış ne konuşuyorsunuz

5
19
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title