Haberler

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ Sevinci

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçeye 2.etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere gönderdiği birer mektupla yeni dairelerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçeye 2.etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere gönderdiği birer mektupla yeni dairelerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi öncülüğünde başlatılan ve TOKİ Başkanlığı tarafından Avşar Mahallesinde devreye konulan 2.etap toplu konut projesinin bir süre önce tamamlandığını söyledi. Proje kapsamında yapılan konutların bitmesinin ardından hak sahibi ailelerin 21-28 Ekim tarihleri arasında yapılan anahtar teslimi ile yeni dairelerine kavuştuğunu ve taşındıkları yeni adreslerinde ikamet etmeye başladığını vurgulayan Özaltun, "Avşar Mahallemizde dönemimizde hayata geçirilen toplu konut projesinden 469 vatandaşımız istifade ederek konut sahibi oldu" dedi.

Anadolu'nun incisi Beyşehir'de ilçe halkının yaşam kalitesini yükseltmek, sağlıklı, güvenli ve bilinçli bir şehir oluşturmak için göreve geldikleri ilk günden bugüne vatandaşların desteğiyle durmadan ve yılmadan çalıştıklarını vurgulayan Özaltun, "Modern bir dünya kenti olma yolunda bizim dönemimizde atağa kalkan, hızla ilerleyen Beyşehir'de altyapıdan üst yapıya, sosyal ve kültürel yaşantıdan eğitime, kısacası her alanda başarılı, halkımızın da takdirini kazanmış çalışmalar gerçekleştirdik. İlçemizde bugüne kadar hep 'hayal, yapılamaz' denilen projeleri hayata geçirdik. Çok şükür ki, sözünü verdiğimiz 2.etap TOKİ konutlarını da Beyşehir Belediyemizin öncülüğünde ve girişimleriyle Beyşehir'e kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde sözlere yer verdi.

Başkan Özaltun, Beyşehir için daha yapacak çok hizmetleri olduğunu da belirtirken, "Allah'ın izniyle şehrimizi ve bölgemizi geleceğe en iyi şekilde taşıyabilmek için var gücümüzle, ilk günkü heyecanımızla çalışmayı sürdüreceğiz. Beyşehirli hemşehrilerimiz bizlere güç verdikçe Allah'ın izniyle Beyşehirimizi Türkiyemizin yük akı olacak bir ilçesi haline getireceğiz. Hizmetlerimizin halkımıza mutluluk getirmesi en bizlerin de en büyük mutluluk kaynağı oluyor. Bu vesile ile vatandaşlarımıza hak sahibi olduğu 2.etap TOKİ konutlarının hayırlı olmasını diliyor, yeni yuvalarında bundan sonraki süreçte huzurlu ve bir mutlu şekilde oturmalarını temenni ediyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Özaltun Beyşehir Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title