Haberler

Oto Tamircisini Defalarca Bıçaklayarak Yaralayan Zanlı, İlk Duruşmada Tahliye Edildi

Güncelleme:

İstanbul'da park yeri nedeniyle tartıştığı oto tamircisini defalarca bıçaklayarak yaralayan zanlı, 9 yıl 6 aya kadar yargılandığı davanın ilk celsesinde tahliye edildi.

İstanbul Beykoz'da park yeri nedeniyle tartıştığı oto tamircisi Hüseyin Aktürk'ü defalarca bıçaklayarak yaralayan Mehmet Ali Sadıkoğlu, "silahla kasten yaralama" ve "silahla tehdit" suçlarından 9 yıl 6 aya kadar yargılandığı davanın ilk celsesinde tahliye edildi. İkinci celsede ise hakkında adli kontrol kararı uygulandı.

Beykoz'da park yeri nedeniyle tartıştığı oto tamircisi Hüseyin Aktürk'ü bıçaklayarak yaralayan Mehmet Ali Sadıkoğlu'nun "silahla kasten yaralama" ve "silahla tehdit" suçlarından 3 yıl 6 aydan 9 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

İLK CELSEDE TAHLİYE EDİLDİ

Beykoz 5'inci Asliye Ceza Mahkemesindeki görülen davanın ikinci celsesine tutuksuz sanık Mehmet Ali Sadıkoğlu ve avukatları katıldı. Mahkeme hakimi, sanığın davanın bir önceki celsesinde tahliye edildiğine ilişkin cezaevinden yazı geldiğini tutanağa geçirdi.

Oto Tamircisini Defalarca Bıçaklayarak Yaralayan Zanlı, İlk Celsesinde Tahliye Edildi

Sanık Mehmet Ali Sadıkoğlu, olayın müştekinin haksız tahrikleri sonucunda meydana geldiğini söyledi.

İKİNCİ CELSEDE ADLİ KONTROL KARARI ÇIKTI

Hüseyin Aktürk'ün yüz bölgesinde tarif edilen lezyonların yüzünde sabit iz oluşturup oluşturmadığının tespiti için Beykoz Adli Tıp Şube Müdürlüğü'ne sevk edilmesine karar veren mahkeme, 7 Eylül'de görülen ilk celsede tahliye edilen sanık Mehmet Ali Sadıkoğlu hakkında yurt dışı yasağı koyarak adli kontrol kararı verdi.

3 YILDAN 9 AYA KADAR HAPİS CEZASI İSTENMİŞTİ

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Hüseyin Aktürk ile Mehmet Ali Sadıkoğlu'nun park yüzünden tartışma çıktığı, Mehmet Ali Sadıkoğlu'nun simit tezgahında bulunan bıçağı alarak araç içerisinde bulunan Hüseyin Aktürk'ü bıçakladığı, tekme ve yumruk atarak darp ettiği anlatılmıştı.

İddianamede, Hüseyin Aktürk'ün aracından inerek bir döviz bürosunda sığındığı, bir süre sonra Mehmet Ali Sadıkoğlu'nun da döviz bürosuna geldiği ve yerde yatan müştekinin kafasına elindeki bıçakla vurduğu belirtilmişti.
Mehmet Ali Sadıkoğlu'nun "silahla kasten yaralama" ve "silahla tehdit" suçlarından 3 yıl 6 aydan 9 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hüseyin Aktürk Beykoz 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (54)

BİRSEN:

görüntülere bakınca kaç tane adamsınız hep beraber adamın üstüne çullansanız adam pert zaten az delikanlı olun be ama nerede adaletini sevdiğimin ülkesi artık şu psikopatları salmayın dışarı çürüsünler içerde ki hayatın ne kadar kıymetli olduğunu anlasınlar

24
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Mahkemeleri kapatın hakimlere savcılara boşa maaş vermeyin hem daha az suç işlenir millet kendi işini kendisi görsün başka çare kalmadı herkes bilecekki yapana yapılacak.

18
0
yanıtYanıtla
Cako:

Adelet in sadece kadın ismi olduğu bir ulkede yaşıyoruz. Artik öldüren değil ölen suçlu.

16
1
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

DEVLET YOK ARTIK. HERKES KENDİ KANUNUNU İŞLİYOR. MİLLETİ KOYUNA ÇEVİREN DEVLET İYİ İZLESİN MİLLET BİRBİRİNİ YİYOR. TIPKI YIKILMA DÖNEMİNDEKİ IRAK GİBİ

14
0
yanıtYanıtla
.,.,.,.,.,.:

Zaten onlerin istedigide bu en sonunda o olacak biz parcalanicaz onlerda tipki digeri gibi kankileri gibi amerikaya kacacak bizde artik nerde mendil satariz bilmiyom ha su bi gercek bizi suriyeliler gibi kimse kabul etmez ona gore

yanıt0
yanıt0
Zürich:

İnsanları böyle azdıran hakimlerle savcılar başka birşey değil kendilerine böyle birşey yapılsa kesin ya müebbet verir yada 50 yıl verir avrupayı beğenmezler birde

13
0
yanıtYanıtla
Herhangi biri:

Bu kararı veren hakimin oglu ya da cok yakin bir akrabası olsa yine aynı kararı verir miydi? Yazık çok yazık..

13
0
yanıtYanıtla
Hak58:

O psikopat, davayı gören hakimlerden birini değil o şekilde yaralamak bir tokat atsaydı acaba bu kadar kolay tahliye edilirmiydi

12
0
yanıtYanıtla
vanlı duman:

bunu bırakan yargının acaba biraz olsun merhameti olsa 20 yıl verirdi

11
0
yanıtYanıtla
hasan yılmaz:

BU ADAM MÜHEBBET YEMESİ LAZIM NASIL BIRAKIOOSUNUZ YAA

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title