Haberler

    Beyaz Show'un Bu Haftaki Konukları Kimler? - Beyaz Show Fragmanı Yayınlandı!

    Kanal D'nin reyting rekorları kıran talk show programı Beyaz Show'da bu hafta birbirinden değerli isimler yer alıyor. Berkay, İbrahim Büyükak, Gupse Özay, Zeynep Koçak ve Cengiz Bozkurt bu hafta Beyaz Show'a konuk olacak isimler. Yeni bölümüyle Beyaz Show bu akşam saat 23.30'da Kanal D'de! Sakın kaçırmayın!

    BERKAY ŞAHİN KİMDİR

    Beyaz Show'un bu akşamki konuğu Berkay Şahin'i beraber tanıyalım.

    1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir'de yaşayan sanatçı, 2009 yılından beri de İstanbul'da yaşamaktadır. 2009 yılında İstanbul'a taşınan Berkay, albüm çalışmalarından önce Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekanlarda sahne aldı. Berkay, 2010 yılında ilk albümü "Ele İnat" ile 'en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü.İkinci albümü "Aşk Sadece" 2012 yılında yayınlandı.

    ALBÜMLER

    2010 - Ele İnat

    2012 - Aşk Sadece

    2013 - Doksana Bir Kala (single)

    2014 - Aşk Melekleri 2015

    2015 - Benim Hikayem (single)

    İBRAHİM BÜYÜKAK KİMDİR

    Beyaz Show'un bu akşamki konuğu olan İbrahim Büyükak,

    Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. BKM Mutfak ekibine katılan son üyelerden biridir. 2013'te 3+1 programıyla Mayıs ayında Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile bir gece şovuna başladılar. Acun Ilıcalı'nın programı satın alması üzerine program 5 Ekim 2013 tarihinden itibaren 3 Adam adıyla devam etmektedir.Ayrıca Tv8'de yayınlanan Bana Baba Dedi dizisinde Cüneyt karakterini canlandırmaktadır.

    PROGRAM VE FİLMLER

    Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008)

    Neşeli Hayat (2009)

    Çok Filim Hareket Bunlar (2011)

    3 Adam (2013)

    Bana Baba Dedi (2015) (Cüneyt)

    Küçük Esnaf (2016) (Berhudar)

    GUPSE ÖZAY KİMDİR

    Beyaz Show'un bu haftaki konuğu, Türk oyuncu ve senarist Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı "canımın içi" anlamına gelmektedir. Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyla çektikleri Yaman Yaşamışım adlı belgesel ile ödül almıştır.TRT'den, yapım şirketlerine; magazin dergilerinden dizi setlerine kadar kariyerine yarayacak her alanı denemiştir. ve daha sonrasında 4 yıl reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne geçmiştir. Birkaç dizi denemesinden sonra,arkadaşlarıyla Psikolog skeçlerini gerçekleştirmiş; bu sayede de Yalan Dünya dizisinde rol kapmıştır. ve yalan dünya dizisinin Nurhayat'ı olarak ekranlardaki yerini aldı. Bir araba firmasının da reklamında rol almıştır.

    Gupse Özay 14 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren ve senaryosunu kendi yazdığı, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği ilk sinema filmi Deliha'da Zeliha karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

    OYNADIĞI FİLM VE DİZİLER

    2005- Sessiz Gece

    2011 2014 - Yalan Dünya

    2014 - Deliha (Film)

    2015 - Ters Yüz (Film)

    ZEYNEP KOÇAK KİMDİR?

    Beyaz Show'un bu haftaki konuğu olan Zeynep Koçak, 27 Ağustos 1983 tarihinde başkent Ankara'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını da doğduğu topraklarda tamamladı. İlkokul ve lise eğitimini Ankara Ted Koleji'nde tamamlayan Koçak, Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Hukuk öğrencisi olduğu dönemlerde sinema ile yakından ilgili olan Zeynep Koçak, bu süreçte kısa film ile klip yönetmenliği yaptı.

    ALDIĞI ÖDÜLLER

    "Müdahale" adını verdiği kendi yazıp yönettiği film ile çok sayıda film festivaline katılarak, ödül kazandı. Yılmaz Erdoğan imzalı Beşiktaş Kültür Merkezi'nin kadrosuna dahil olan Zeynep Koçak, bir dönem Kanal D'de yayınlanan "Çok Güzel Hareketler Bunlar" adlı televizyon programında yer alarak adından söz ettirmeyi başardı. Yine BKM Mutfak ekibinin beyaz perde izleyicisine sunduğu, "Neşeli Hayatlar" ile "Çok Film Hareketler Bunlar" gibi filmlerde oyunculuğunu sergiledi. BKM Mutfak ekibinden arkadaşı oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile birlikte hazırladığı film müziği ile Kral TV Video Müzik Ödülü'ne layık görüldü. GSM şirketi Vodafone'nin de reklam yüzü olan Zeynep Koçak, aynı zamanda bu reklamların yazar ekibinde de yer alan isimlerden oldu.

    CENGİZ BOZKURT KİMDİR?

    Beyaz Show'un bu haftaki konuğu olan Cengiz Bozkurt;

    Lise eğitimini, Ankara Atatürk Lisesinde tamamladı. Üniversite lisans eğitimini, 1984 yılında girdiği ODTÜ'de fizik bölümünde okumaya başladı ve 1990 yılında tiyatrocu olmaya karar verip bölümü bıraktı. Üniversiteyi bitirir bitirmez İngiltere'ye gitti. 14 yılık İngiltere serüveninde işportacılık, şoförlük, tezgahtarlık gibi işlerde çalıştı. İyi derecede İngilizce bilmesi nedeni ile, Londra'daki gurbetçi derneklerinde temsilcilik yaptı.

    İkinci lisans eğitimini, İngiltere'de Goldsmiths, University of London'da "Medya ve İletişim" bölümünde yaparak 1996 da mezun oldu. Bu bölümde, Televizyon, Sinema ve İletişim okudu. Okul sonrası, televizyon için belgeseller çekmeye başladı. Kısa Filmler yönetti. Oyunculuğa olan ilgisi ise, Türkiye'deki üniversite yıllarında, bir üniversite tiyatrosu olan, ODTÜ Oyuncuları'nın çalışmalarına katıldığı sıralarda oluştu. Türkiye'de başladığı oyunculuk serüvenine İngitere'de de devam etti ve okuduğu bölümün kapsamı altında tiyatro eğitimi de aldı.

    Ayrıca Londra'da birçok oyunculuk atölyesine katıldı. Tiyatro oyunlarında oynadı. Bir yandan televizyon için belgeseller çekti. Tiyatro yaparken oyunculuğu bırakıp belgeselciliğe ağırlık vermeyi düşünüyordu ki, Londra'da tiyatro yapan bir başka Türk tiyatrocu olan Mehmet Ergen ile tanıştı. Mehmet Ergen'in ısrarları üzerine oyunculuğa devam etmeye karar verdi. Daha sonra, Mehmet Ergen'in öncülüğünde dört arkadaş Arcola Theatre adında bir tiyatro kurdular. İngilere'de Arcola Theatre'ın adını kısa sürede duyurmayı başardılar.

    Cengiz Bozkurt artık hayatına bir aktör olarak devam ederken, kısa fimler de çekiyordu. Çektiği kısa filmler festivallerde gösteriliyordu. İkibinli yılların başında, Mehmet Ergen Türkiye'de de oyunlar yönetmeye başladı ve 2003 yılında, Kent Oyuncuları için yönettiği Inishmore'lu Yüzbaşı adlı oyun için Cengiz Bozkurt'u İstanbul'a davet etti. Bu oyunla birlikde Cengiz Bozkurt 14 yıldır uzak olduğu ülkesine geri dönmüş oldu.

    Arka arkaya birkaç oyunda oynadıktan sonra Tiyatro dalında verilen oyunculuk ödüllerine aday oldu. Hakkında çok iyi eleştiriler çıkmaya başladı. Tiyatro oyunları yönetti. Tiyatro'da yaptığı işlerin başarısından sonra, televizyonda ve sinemada da çalışmalar yapmaya başladı. Kamera önünde yaptığı işlerde de tiyatroda oldugu gibi önemli etkiler elde etti. Oynadığı dizilerdeki roller ile fenomenler oluşturdu.

    Bunlardan en akılda kalıcı olan, Leyla ile Mecnun adlı dizideki Erdal Bakkal karakteridir. Birçok uluslararası projede de rol alan Cengiz Bozkurt 2003 yılı itibari ile oyunculuk hayatını İngiltere ve Türkiye arasında, eş zamanlı olarak yürütmekdedir. 2014 yılında 47. Altın Portakal Film Festivali "En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü"nün sahibi olmuştur.

    BEYAZ SHOW YENİ BÖLÜM FRAGMANI

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Cengiz Bozkurt Kanal D Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title