Haberler

Başsavcı, Memleketindeki 13 Okula 330 Bilgisayar Bağışlanmasını Sağladı

İSTANBUL Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, Adliye'den çıkma 330 bilgisayarı yeniden elden geçirip, memleketi Muğla'nın Seydikemer İlçesi'ndeki 13 okula bağışladı.

İSTANBUL Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, Adliye'den çıkma 330 bilgisayarı yeniden elden geçirip, memleketi Muğla'nın Seydikemer İlçesi'ndeki 13 okula bağışladı.

Seydikemer'in Arsa Mahallesi'nde doğup büyüyen İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak için, 330 bilgisayarın, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağışlanmasını sağladı. Anadolu Adliyesi'nden çıkma 330 bilgisayar elden geçirildi ve Seydikemer Atatürk Ortaokulu'nda düzenlenen törenin ardından 13 okulda kurulan bilim ve teknoloji sınıflarında öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Törene Muğla Valisi Amir Çiçek, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Seydikemer Belediye Başkanı AK Partili Yakup Otgöz, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

70 BİLGİSAYAR DAHA BAĞIŞLAYACAK

Törende plaketle onurlandırılan Başsavcı Fehmi Tosun, 400 bilgisayar sözü verdiğini, kalan 70 bilgisayarı da alarak en kısa sürede teslim edeceğini söyledi. Halkın bilinçlenmesinde, bireyin çağdaş ve kaliteli bir eğitim öğretim almasında, teknolojinin de her zaman önemli olduğunu belirten Tosun, "En iyi yatırım eğitime, gençlere ve öğrencilere yapılan yatırımdır. İstikbalin gençlerin elinde olduğunu düşünerek bilişim sistemlerine yatırım konusunda yardımcı olabileceğimizi düşünerek, 13 okula 330 adet bilgisayar bağışında bulunduk. Durmadan çalışmamız gerekiyor. Atatürk'ün çizdiği muasır medeniyetlere ulaşmamız için belirli grup ve düşüncelerinden, dogmalarından uzak bir şekilde bilimsel düşünceye sahip çıkarak ve devletin belirlediği çizgiden şaşmayarak bütün öğrencilerimizin çalışmasını arzu ediyorum" dedi.

VALİ ÖĞRETMENLERE SESLENDİ

Törende öğretmenlere seslenen Vali Amir Çiçek ise "Öğrencileri teknolojiyle donatarak Türkiye'nin gelecekte ihtiyacı olan her alanda yetişmeniz gerekiyor. Bunun acılarını şimdi çekiyoruz. En önemlisi 15 Temmuz gecesidir. Bu gecede özellikle demokrasiye silah çeken, milli birliğimizi dağıtmak ve yok etmek isteyenler, kendi içimizde yetişen ve kendi imkanlarımızı, teknolojimizi bizlere kullanan canilerdir. Seydikemer'in Arsa Mahallesi'nde dar imkanlarla yetişen ve bugün yargıda görev alan Başsavcımız Seydikemer'deki okulları düşünerek, burada eğitime destek vermeye çalışıyor. Kendisi bu bölgede okuduğu imkansızlıkları görerek bugünkü çocuklarımızın daha iyi imkanlarla, teknolojiyle buluşmalarını istiyor. Bunun için biz bir daha 15 Temmuzları yaşamayacağız. 15 Temmuzları yaşamamız için her birimize bir görev düşüyor. Bu yüzden öğretmen arkadaşlarım bu çocuklarım sizlere emanettir" diye konuştu.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Fehmi Tosun Seydikemer Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title