Haberler

Başkentte Kültür Sanat

Başkent sinemalarında bu hafta biri yerli 3 komedi filmi seyirciyle buluşacak.

Başkent sinemalarında bu hafta biri yerli 3 komedi filmi seyirciyle buluşacak.

Komedi türündeki " Moskova'nın Şifresi: Temel" vizyona girecek.

"Sümela'nın Şifresi: Temel"in devamı olarak tasarlanan filmin başrollerini ilk filmde olduğu gibi Alper Kul ve Aslıhan Güner paylaşıyor. Çekimlerinin ilk etabı Rusya'da yapılan film, Moskova'dan Trabzon'a uzanan bir yanlışlıklar komedyası. Yapımın yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Adem Kılıç üstleniyor.

Fransız romantik komedi "Mutluluk Asla Yalnız Gelmez" beyaz perdeye yansıyacak.Hayatlarındaki her şey birbirine zıt olan iki insanın yaşadığı aşkı anlatan yapımın başrollerini Gad Elmaleh ve Sophie Marceau paylaşıyor. Filmin yönetmenliğini ise James Huth üstleniyor.

Haftanın son filmi animasyon komedi "Hotel Transilvanya" küçük seyircilerin yanı sıra büyükleri de sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor. Drakula'nın sahibi olduğu ve tüm kötü karakterlerin rahatlıkla konaklayabildikleri oteldeki eğlenceli yaşamı konu edinen animasyon filminin başrollerinde Adam Sandler, Selena Gomez ve Steve Buscemi gibi isimler rol alıyor.

-Sinemalar-

Cinemaximum (Panora): "Moskova'nın Şifresi: Temel", "Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti 2", "Mükemmel Plan", "Mutluluk Asla Yalnız Gelmez",

"Hotel Transilvanya", "Skyfall", "Evim Sensin", "Dağ".

Cinemaximum (Antares): "Moskova'nın Şifresi: Temel", "Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti 2", "Hotel Transilvanya", "Skyfall", "Evim Sensin",

"Uzun Hikaye", "Çanakkale 1915".

Cinemaximum (Gordion): "Moskova'nın Şifresi: Temel", "Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti 2", "Mükemmel Plan", "Bulut Atlası", "Mutluluk Asla Yalnız Gelmez", "Hotel Transilvanya", "Skyfall", "Evim Sensin", "Dağ".

Cinemaximum (Ankamall): "Moskova'nın Şifresi: Temel", "Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti 2", "Mükemmel Plan", "Bulut Atlası", "Mutluluk Asla Yalnız Gelmez", "Hotel Transilvanya", "Skyfall", "Evim Sensin", "Dağ",

"Çanakkale 1915", "Sessiz Tepe: Karabasan", "Uzun Hikaye".

Metropol Avşar: "Moskova'nın Şifresi: Temel", "Evim Sensin",

"Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti 2", "Dağ", "Skyfall",

Kızılay Büyülü Fener: "Moskova'nın Şifresi: Temel", "Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti 2", "Gözetleme Kulesi", "Bulut Atlası", "Hotel Transilvanya", "Skyfall", "Evim Sensin", "Dağ", "Uzun Hikaye".

Bahçelievler Büyülü Fener: "Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti 2", "Evim Sensin", "Skyfall", "Hotel Transilvanya", "Dağ", "Moskova'nın Şifresi: Temel".

Muhabir: Şenay Ünal

Yayıncı: Tolga Özgenç - ANKARA

Kaynak: AA / Güncel

Cinemaximum Skyfall Moskova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title