Haberler

Başkent'te Peş Peşe Çıkan Yangınlar Korkuttu... 4 Vatandaşı İtfaiye Ekipleri Kurtardı

Başkent'te peş peşe çıkan yangınlar korkuttu.

Başkent'te peş peşe çıkan yangınlar korkuttu... 4 vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı

ANKARA - Başkent'te 4 katlı apartmanda çıkan yangında mahsur kalan 4 kişi itfaiye erleri tarafından kurtarıldı. Öte yandan, aynı anda birkaç sokak üstte çıkan yangında ise 2 katlı metruk bina küle döndü.

Yangın, saat 13.30 sıralarında Altındağ ilçesindeki Ziraat Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Açıkel Sokak'taki 4 katlı binanın üçüncü katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Osman G. ve Mustafa G. isimli iki kardeşin kaldığı daireden çıkan dumanları fark eden vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi ve ardından yangın nedeniyle mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için seferber oldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi intikal etti. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, apartmanda mahsur kalan vatandaşları tahliye etmeye başladı. Mustafa G. ile apartmanın 4'üncü katında bulunan 3 kişi, itfaiye merdiveni aracılığıyla kurtarıldı. Ekiplerin çalışmaları neticesinde yangın söndürülürken, yangının çıktığı daire kullanılamaz hale geldi.

"2 veya 3 kere patlama sesi duydum"

Görgü şahidi Mevlüt Akkaya, yangının çıktığı dairede oturan Mustafa Gürsel'in dışarıya bir yastık attığını gördüğünü, ardından da patlama sesleri duyduğunu söyledi. 2 veya 3 kere patlama sesi duyduğunu belirten Akkaya, "İçeriye girdik zor kurtardık. Yukarıdakilere yardıma gidemedik onları itfaiye kurtardı. Yangında saçları yanmıştı" diye konuştu.

"Balkona çıktık orada bekledik"

Yangında etkilenen İsmail Kılıç isimli vatandaş ise itfaiye erlerinin merdivenle kendisini kurtardığını anlatarak, "Herkes kaçışıyordu ben üst kattaydım. Bir bakayım dedim dumanları gördüm. Eşim de balkondaydı onu çağırırken duman evin içini doldurdu. Sonra balkona çıkıp orada bekledik" dedi.

Aynı mahallede ikinci yangın

Öte yandan, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında, bir üst sokakta bulunan ve kullanılmayan iki katlı metruk binada da yangın çıktı. Nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten doyalı çıkan yangında ahşap ev alevlere teslim oldu. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları neticesinde yangın kontrol altına alınırken, bina küle döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mevlüt Akkaya Altındağ 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title