Haberler

Başkan Türel, Bezirgan Yolunu İnceledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kaş’ın Bezirgan Mahallesinde yol yapım çalışmalarını inceledi vatandaşlarla buluştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kaş'ın Bezirgan Mahallesinde yol yapım çalışmalarını inceledi vatandaşlarla buluştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yılın son gününde yapımını süren Kaş Bezirgan'ı direkt Akdeniz'e bağlayacak yeni bağlantı yolundaki çalışmaları inceledi. Türel, daha sonra Bezirgan Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların yol teşekkürüyle karşılaşan Menderes Türel, "Sizler için ne yapsak azdır, sizler en iyisine layıksınız. İşte ne yılın son günü ne de tatil diyoruz çalışıyoruz ve sizlere geliyoruz. Bezirgan'da sizlerin mutluluğu ile yılın yorgunluğunu atıyoruz" dedi.

Sürekli takipte olduğu Kaş Bezirgan-Kalkan yolunu incelemek için geldiğini söyleyen Türel, Büyükşehir ekiplerinin dağları adeta peynir gibi kesip yeni yollar açtığı ifade ederek, "Yerel seçimlerden önce Bezirganı ziyarette bulunmuştum. Vatandaşlarımız virajlar nedeniyle Kalkan'a ulaşımda büyük tehlike ve sıkıntı yaşadıklarını belirtmişti. Ben de seçilince bu yolunuzu yapacağım demiştim. Seçilir seçilmez çalışmalara başladık. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerimiz Bezirgan'ı direkt Akdeniz'e bağlayacak yeni yolu adeta dağları kırarak açtılar. Aynısı Finike Ernez'de de yaşadım. Ernez ziyaretimde vatandaşlarla çınarın altında oturduk. Ben bu yolunuzu yapacağım dedim, onlar da "Başkanım bu çınarın altına oturup ta bu sözü vermeyen siyasetçi yok" dediler. Şimdi ama o yol açıldı. Bunu da başardık" diye konuştu.

"Sözlerimi gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyorum"

Büyükşehir Belediyesi Menderes Türel, vatandaşlara verdiği her sözü bugüne kadar gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşadığını ifade ederek, "Buna en son örneklerden biri de Kızıltoprak'ta yapmış olduğumuz Sağlık Merkezi. Valimiz ve Sağlık İl Müdürümüzün de katıldığı protokol yaptık. Kızıltoprak Mahalle Muhtarımız da ne mücadeleler verdiğini bizimle paylaşmıştı, "Sene 1994 ben yeni muhtar oldum sağlık ocağı istiyorduk. Dönemin Başbakanı Tansu Çiller, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Sağlık Bakanı Yıldırım Aktuna'ydı konuşa konuşa çözülemedi. Ama 30 sene sonra Menderes Başkan geldi biz sağlık ocağı istedik o bize küçük bir hastane yaptı" dedi. 2014 seçimlerinden önce Kızıltoprak'a gittiğimde sağlık ocağını en güzel şekilde yapacağım söz veriyorum dediğim de millet bıyık altından güldü, "Bu da geldi aynısını söyleyecek gidecek" dediler. Ama çok şükür bunu da gerçekleştirdik." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Menderes Türel Akdeniz Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title