Haberler

Başkan Külcü'den AK Parti Teşkilatlarına İftar

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından AK Parti Çorum teşkilatlarına iftar yemeği verdi.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından AK Parti Çorum teşkilatlarına iftar yemeği verdi.

Ticaret ve Sanayi Odası Kompleksinde düzenlenen yoğun bir katılımın olduğu gözlenen iftar programında birlik ve beraberlik mesajları verildi. İftara AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım, AK Parti eski Çorum milletvekilleri Agah Kafkas, Murat Yıldırım ve Ahmet Aydoğmuş, ilçe ve belde belediye başkanları ilçe başkanları, gençlik kolları başkanları, kadın kolları başkanları ve partililer katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, başı rahmet, ortası mağfiret sonu azaptan kurtuluşla müjdelenen Ramazan ayının teşkilatlar, belediyelerle birlikte dolu dolu geride bıraktıklarını belirterek, "Ramazan ayı boyunca teşkilatların her kademesiyle milletimizin içinde olduk. Mahallerimizle iftar programları yaptık. Gençlerimizle, kadınlarımızla, yaşlılarımızla, ayrı ayrı programlarda buluştuk. Sonra şehrimize hizmet edenlerle vefa iftarında buluştuk. Şimdide partimizde görev yapan siz değerleri kardeşlerimizle bir aradayız" dedi.

'Kardeşliğimizi bozmak isteyenler beyhude çaba içerisindeler'

Ramazan ayında üzüntü verici olaylar yaşandığına dikkat çeken Başkan Külcü, "Ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine yönelik saldırılar oldu. Türkiye bu tür saldırıları ilk kez yaşamıyor. 1071'de Anadolu topraklarını yurt edildiğimizden bugüne kadar bu saldırılar yaşanıyor. Bin yıldır düşmansızda kalmadık. Bin yıldır devletsizde kalmadık. Devleti gaflete düşürmek isteyenler bilsinler ki beyhude çaba içerisindeler. Birliğimizi, beraberliğimizi sarsmak isteyenler beyhude çaba içerisindeler. Dün nasıl birbirimize sahip çıktıysak, bir olduysak, beraber olmuş, nasıl birlikte Türkiye olduysa bundan sonrada bir olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız. Birlikte Türkiye olacağız. Allah birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin" diye konuştu.

AK Parti'den birlik ve beraberlik gösterisi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün konuşmasının ardından AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, kürsüye geldi. AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu belirten Rumi Bekiroğlu, Çorum için hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Bekiroğlu, konuşmasının ardından AK Parti'de görev yapan tüm milletvekillerini kürsüye davet etti.

Kürsüye gelen AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım, AK Parti eski Çorum milletvekilleri Agah Kafkas, Murat Yıldırım ve Ahmet Aydoğmuş'a AK Parti Çorum İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç tarafından hediye takdimi yapıldı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Külcü Salim Uslu AK Parti Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konfernas Ligi 19 Nisan Cuma)? 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title