Haberler

Başkan Bulutlar, Personel ile Bayramlaştı

Palandöken Belediyesine ait sosyal tesislerin de düzenlenen bayramlaşma programın da personeli ile tek tek tokalaşan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, birlik beraberlik mesajı verdi.

Palandöken Belediyesine ait sosyal tesislerin de düzenlenen bayramlaşma programın da personeli ile tek tek tokalaşan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, birlik beraberlik mesajı verdi. Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personelin katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma törenin de kurban kesimi ve etli pilav ikram edildi.

Palandöken Belediyesi sosyal tesislerin de gerçekleşen Bayramlaşma Töreni'nde bir konuşma yapan Başkan Orhan Bulutlar, milli ve manevi duyguların pekiştiği bayramların İslam toplumu için önemli bir yer teşkil ettiğini belirterek, "Kurban Bayramı ve kurban kesmek bizi Allaha yakınlaştıran ve maneviyatımızı güçlendiren gündür. Bayramlar kardeşliktir, paylaşımdır, yardımdır ve yoksula elini uzatmaktır. Biz bu güzel duygularla bayrama girerken, maalesef yakın coğrafyamızda ve yakın komşumuzda insanlar katliamlara, teröre, zulme maruz kalmakta ve göçe zorlanmaktadır. O nedenle, onların varlığını ve bize olan ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak bir Kurban Bayramı'na girdik. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Ülkemize vurulmak istenen ekonomik prangaları sökerek durmadan hep ileriye bakarak daha çok çalışarak 2023 hedefimize Allah'ın izniyle milletimizin destekleriyle varacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Aziz şehitlerimizi bir kere daha anıyor ailelerine baş bağlığı diliyorum" dedi.

Personel ile tek tek tokalaşarak Kurban Bayramı'nı kutlayan Başkan Bulutlar, "Kurban Bayramı süresince Palandöken İlçesin de sürekli çevre temizliği yapılarak olumsuz ve çirkin görüntü oluşmasının önüne geçilirken denetimler yapıldı. İlçemiz de huzur içerisin de bir kurban bayramını daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadık. Saha da bayram ve mesai gözetmeksizin 24 saat esas alınarak çalışan temizlikteki görevli personelimi kutluyor bir kere daha teşekkür ediyorum. Ailenizle ve sevdiklerinizle nice bayramlar diliyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Orhan Bulutlar Palandöken Güncel Haberler

title