Haberler

Başkan Asya ve Vali Yıldırım, Lale Vadisi Parkı'nda İncelemelerde Bulundu

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Vali Aziz Yıldırım ile birlikte yapımı tamamlanarak vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlanan Lale Vadisi Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Muş Belediyesinin vizyon projeleri arasında yer alan ve iki yıllık yoğun çalışmanın neticesinde gün yüzüne çıkan Lale Vadisi Parkı, açılışa hazırlanıyor. Muş'un düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü olan 30 Nisan tarihinde açılışı yapılması planlanan parkın tüm eksiklikleri giderildi. Belediye Başkanı Feyat Asya, Vali Aziz Yıldırım ile birlikte açılışa hazırlanan parkta incelemelerde bulundu. Garnizon Komutanı Albay Cem Karoğlu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, Kızılağaç Belediye Başkanı Burhan Öğüt, Yeşilova Belediye Başkanı İlhan Çiftçi incelemeler sırasında Vali Yıldırım ve Başkan Asya'ya eşlik etti.

Lale Vadisi Parkı ile ilgili Vali Yıldırım ve beraberindekileri bilgilendiren Başkan Asya, Karni Deresi Rekreasyon Projesi kapsamında tüm çalışmaların tamamlandığını belirterek, 30 Nisan 2018 tarihinde açılışını gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti. Atıl durumda olan 90 bin metrekare alan üzerine Muş'un en büyük sosyal aktivite merkezini kurduklarını ifade eden Başkan Asya, projenin yaklaşık 14 milyon TL maliyetle hayata geçirildiğini kaydetti. Bir kısmı DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında bisiklet ve yürüme yolları, yeşil alanlar, spor alanları, anfi tiyatro, havuzlar, restoranlar, büfeler, su depoları ve ağaçlandırma çalışmalarının yapıldığını kaydeden Başkan Asya, vatandaşların nefes alabileceği büyük bir alanı hizmete sunmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Havaların bu yıl mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilerek aileleri ile birlikte güzel vakit geçirmek isteyen vatandaşların söz konusu parka akın ettiğini ifade eden Başkan Asya, bu proje sayesinde olumlu tepkiler aldıklarını belirtti.

Parkın bakımı ve korunması için gerekli tedbirleri aldıklarını sözlerine ekleyen Başkan Asya, bu konuda vatandaşlardan da destek beklediklerini ve hep birlikte böylesine güzel bir kompleksin sahiplenilmesi gerektiğini kaydetti.

Vali Yıldırım da; yetişkinlerin huzur içinde, çocukların güvenli bir şekilde vakit geçirebilecekleri alanların olmasının bir şehir için önemli olduğuna dikkat çekti. Karni Deresi Rekreasyon Projesi ile Muş'a güzel bir park kazandırıldığını belirten Vali Yıldırım, katkılarından dolayı Başkan Asya ve ekibini tebrik etti. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aziz Yıldırım Zafer Aktaş Feyat Asya Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title