Haberler

Başkan Akpınar'a 'Cumhuriyet Üstün Hizmet Ödülü'

Mülkiyeliler Birliği Derneği İzmir Şubesi, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda Cumhuriyet’e yaptığı hizmetlerden dolayı “Cumhuriyet Üstün Hizmet Ödülü” verdi.

Mülkiyeliler Birliği Derneği İzmir Şubesi, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda Cumhuriyet'e yaptığı hizmetlerden dolayı "Cumhuriyet Üstün Hizmet Ödülü" verdi. Başkan Akpınar, "Her adımımızda Atamızın çizdiği yoldan ilerliyor, sözlerini rehber edinerek halkımıza hizmet sunuyoruz. Mücadelemi onurlandıran bu anlamlı ödül için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Mülkiyeliler Birliği Derneği İzmir Şubesi, Cumhuriyet'in 94. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Resepsiyonu düzenledi. Gecede, Mülkiyeliler Birliği Derneği İzmir Şube Başkanı Tuncay Yeşilbaş tarafından, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a "Cumhuriyet Üstün Hizmet Ödülü" takdim edildi. Yeşilbaş, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda Cumhuriyet'e ve demokrasiye yaptığı yararlı hizmetlerden dolayı Başkan Akpınar'a bu ödülü vermeyi kararlaştırdıklarını söyledi. Resepsiyonda Başkan Akpınar ile eşi Zehra Akpınar'ın yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Mustafa Balbay, Tacettin Bayır ile Mülkiyeliler Birliği üyeleri de yer aldı. Geceye katılamayan Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil'in ödülü ise Türkiye Gazeteciler Sendikası İzmir Şube Başkanı Halil Hüner'e sunuldu.

"Büyük onur duydum"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere miras bıraktığı değerleri ve Cumhuriyetimizi yaşatmak için mücadele ediyoruz. Her adımımızda Atamızın çizdiği yoldan ilerleyerek, sözlerini rehber edinerek halkımıza hizmet sunuyoruz. Bu duruşumuzun onurlandırılmasından büyük gurur ve mutluluk duydum. Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümünde böyle bir ödüle layık görülmek, bize daha fazla mücadele etme kazandırmıştır. Çalışma arkadaşlarım ve Karşıyakalılar adına aldığım bu özel ödül için Mülkiyeliler Birliği Derneği İzmir Şubesi'ne çok teşekkür ediyorum" dedi.

Atatürk'ün yolunda, örnek hizmetler

Başkan Akpınar'a takdim edilen "Cumhuriyet Üstün Hizmet Ödülü"ne gerekçe olarak; Arena Spor Salonu'nun adının Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu olarak değiştirilmesi; Büyük Önder Atatürk'ün Annesi Zübeyde Hanım'ın hem Anneler Günü'nde hem de Kadınlar Günü'nde özel etkinliklerle anılması; Zübeyde Hanım Kabri'nde yetiştirilen çiçeklerin 10 Kasım'da Anıtkabir'e götürülmesi; 'Öğrenmenin yaşı yok' sloganıyla mahalle merkezlerinde yetişkinlere verilen okuma-yazma kursları; Kadınlar Günü çerçevesinde yürütülen 'Sana ne' temalı kampanya; Karşıyaka'nın Filizleri Projesi; Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü; Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi; Aktif Şehir; Avrupa Şeref Bayrağı ve Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası'nın kuruluşu gibi, her alanda gerçekleştirilen örnek hizmet ve projeler gösterildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hüseyin Mutlu Akpınar Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title