Haberler

Marmaraweb Turizmin Geleceğine Sponsor Oldu

Türkiye turizminin gelecek adına nereye gittiğine dair yol haritası, geçtiğimiz günlerde Marmaraweb sponsorluğunda önemli katılımcılar eşliğinde çizildi.

Türkiye turizminin gelecek adına nereye gittiğine dair yol haritası, geçtiğimiz günlerde Marmaraweb sponsorluğunda önemli katılımcılar eşliğinde çizildi.

Web tasarım ve SEO sektöründe parlayan ve Turizmin de çok özel bir sektör olduğuna inanan Marmaraweb bu önemi vurgulamak ve turizmin geleceğine destek olmak amacıyla  böyle bir zirve oluşumuna katkıda bulunarak sektöründeki diğer firmalara örnek olmuştur.

Marmaraweb'in önemli katkıları sayesinde TurizmTrend.com ve Genç Turizmciler Derneği tarafından düzenlenen "Turizm Trendleri Zirvesi" Serdar Kuzuloğlu'nun yaptığı açılış konuşması ile başladı. Türkiye'de turizme bakış açısı, turizmin önündeki engeller, ve Dünya turizminde Türkiye'nin yeri gibi konuların konuşulduğu zirveye, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve KKTC Eski Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat da katılarak değerlendirmelerde bulundular.

Yoğun ilgi gören zirveye Genç Turizmciler Derneği Başkanı Sayın Bulut Bağcı'nın da belirttiği gibi Trabzon'dan, Urfa'dan, Diyarbakır'dan, Mardin'den, Çorum'dan, Rusya'dan ve hatta Libya'dan konuklar katıldı. Bağcı; turizm gelirini çok daha yükseklere taşımanın ancak şimdilerde 2030'ları konuşarak, yol haritasını çıkartıp, sektöre dünya ile paralel tüm teknolojik alt yapıyı uygulamakla olacağını söyledi.

Katılımcılar arasında bulunan ve konuşma da yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, böyle bir zirveye CHP tarihinde katılım gösteren ilk başkanın kendisi olduğunu belirtti. Turizm sektörünün Türkiye için çok önemli olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu dünyada değişen turizm trendlerine değinerek bu değişime ayak uydurmak gerektiğini vurguladı.

Zirvenin ikinci bölümünün açılış konuşmasını yapan Ertuğrul Günay "Türk Turizm sektörünün genç girişimcilerini bir 10 yıl sonra ayakta alkışlayacağımıza inanıyorum ve bu zirvenin bunun en iyi adımlarından biri olduğunu düşünüyorum" dedi.

Türkiye'de bundan sonra da Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, modere eden konumda durarak turizmi her yönüyle destekleyen, denetleyen, kalitesini en yüksek tutmaya çalışan  kurum olarak varolacağını söyleyen Günay, Marmaraweb sponsorluğunda gerçekleşen bu zirve için; "Bu kadar nitelikli ve çeşitli katılımcının desteğini görmek beni oldukça umutlandırdı." dedi.

Marmaraweb desteği ile gerçekleşen zirve alanında ilk olma özelliği taşıyor.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr / Basın Bültenleri

Genç Turizmciler Derneği Kemal Kılıçdaroğlu Ertuğrul Günay Türkiye Basın Bültenleri Haberler

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam yapılacak mı? Emekli ve memura zam var mı? Çimen Kızılcık Şerbeti dizisinden gitti mi, ayrılıyor mu? Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti dizisinden neden ayrılıyor? Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti dizisinden gidiyor mu? Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılan oyuncular kim? Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı olayı ne? Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı'ya ne dedi, hakaret mi etti? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri'de olay yerinden görüntüler! ERDEN TİMUR KİMDİR? Erden Timur kaç yaşında, nereli, istifa etti mi? Erden Timur istifa mı, neden Galatasaray'dan istifa etti? Erden Timur ne iş yapıyor? Bahar 15. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! 4 Haziran TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 4 Haziran Salı ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Kolay kilo vermenin sırrı! Karpuz diyeti nedir? Nasıl yapılır? Kayseri'de eğitim uçağın neden düştü, ölü var mı? Kayseri'de uçak kazası olayı nedir, ne oldu? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri uçak kazasında ölü ve yaralı var mı? Son durum nedir? SON DAKİKA: KAYSERİ'DE EĞİTİM UÇAĞI MI DÜŞTÜ? Eğitim uçağı nerede düştü, kaç ölü var? Yonca Evcimik kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yonca Evcimik kaç yaşında, nereli? Yonca Evcimik biyografisi! Selin Türkmen kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında ve nereli?
Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor geri zekalı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor geri zekalı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title