Haberler

Başbakan Yardımcısı Kaynak: "Bingöl'ün de Türkiye'nin de Huzura ve Barışa İhtiyacı Var"

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "Bingöl'ün de Türkiye'nin de huzura, barışa ihtiyacı var." dedi.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, " Bingöl'ün de Türkiye'nin de huzura, barışa ihtiyacı var." dedi.

AK Parti'nin batı ve doğu illeri arasında diyalog ve iş birliği sağlanması amacıyla başlattığı "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, AK Parti milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil ve İmran Kılıç, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un da bulunduğu heyet ile Bingöl'e gelen Kaynak, temasları kapsamında esnafı ziyaret etti.

Vatandaşlarla görüşen Kaynak, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin doğu ve batı illeri arasında bir gönül bağı oluşturma gayretiyle hazırlanan projenin önemine değinerek, "Bu program inşallah ülkemiz için, ülkemizin insanları için hayırlı olacaktır. Bingöl, Doğu Anadolu Bölgesinde çok önemli, cesur bir kentimiz ve kavşak noktası. Bingöl'ün de Türkiye'nin de huzura, barışa ihtiyacı var. Bingöl'de bu barış ve huzur zaten yeterince yaşanıyor, Kahramanmaraş'ta da yaşanıyor. Gönül köprüsüne uyumlu iki il." diye konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım'ın yarın Diyarbakır'a gerçekleştireceği ziyarette Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri için yeni bir kalkınma hamlesi ilan edeceğini dile getiren Kaynak, "Bingöl'de Kahramanmaraş'taki iş adamlarımız ne yapabilirler? Bunun için iş dünyamızla beraber kente geldik, esnafımızı ziyaret ediyoruz. Esnafımızın derdini, ihtiyaçlarını dinliyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Veysi Kaynak Türkiye Bingöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title