Haberler

Saplantılı Aşık, Barışmak İstemeyen Sevgilisini 3 Kurşunla Vurup Kaçtı!

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde, ayrıldığı sevgilisiyle barışmak isteyen genç, olumsuz yanıt alınca kurşun yağdırdı. Kayıplara karışan saldırgan, Facebook hesabından genç kadına tehditler de savurdu.

Eski sevgilisiyle barışma teklifine karşılık bulamayan genç, genç kıza kurşun yağdırdı.

BARIŞMAK İÇİN BULUŞTU

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde yaşayan Ömer V., daha önce sevgilisi olan ve aralarında yaşanan sorunlar nedeniyle ayrıldığı Cansu Ç. ile yeniden birlikte olmak için önceki gün buluştu.

TEKLİFİNİ REDDEDEN SEVGİLİSİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Buluşmada genç kadının yeniden birlikte olma teklifini reddetmesi üzerine öfkelenen Ömer V., üzerinde taşıdığı tabanca ile Cunsu Ç.'yi vurup olay yerinden kaçtı. Ayakları ve kalçasına aldığı 3 kurşunla yaralanan Cansu Ç., çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen ambulansla Saray Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

SOSYAL MEDYADAN TEHDİT ETTİ

Saldırıdan sonra kayıplara karışan Ömer V., sosyal medya hesabından, "Her şeyin yalanmış senin, beni aldattın. Ben bunları hak etmedim. Ölesiye sevdim öleceğim de zaten yaşamıyorum. Sen yokken yanımda olmuyor. Sen de hak ettiğini alacaksın Cansu! Sen iki ayaklarının üzerinde durmayı hak etmiyorsun. Canlarımız bedenlerimizden çıkana dek birlikte olmaya söz vermiştik. Ben sözümü tutuyorum. Uzun bir hayat senin olsun. Sevdiğim kadın hoşçakal" diye yazdı.

SEVGİLİSİNİN ARKADAŞINA DA SALDIRDI

Polisin her yerde aradığı Ömer V., bugün de tabanca ile yaraladığı Cansu Ç.'nin sevgilisi olduğunu düşündüğü İbrahim Y.'ye otomobiliyle seyir halindeyken ateş açtı. İbrahim Y., şans eseri saldırıdan yara almadan kurtuldu. Polis, iki saldırının faili Ömer V.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tekirdağ 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title