Haberler

Yan yatan bina vinçlerle desteklendi, arama kurtarma çalışması devam ediyor

Güncelleme:

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bulunan bir binanın ilk 3 katı çöktü. Yana yatan bina vinçlerle ayakta tutulurken, arama kurtarma çalışmaları büyük bir dikkatle yürütülüyor.

İzmir'in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremde, ilk 3 katı çöküp yan yatan 11 katlı binada yapılan arama kurtarma çalışması sırasında vinçlerle destek sağlandı. Binanın yıkılmaması için 3 vinçle destek verildi.

Ege Denizi´nde Seferihisar açıklarında meydana gelen depremde Bayraklı ilçesinde bulunan Demirkent Sitesi'ndeki bir binanın ilk 3 katı çöktü. En alt katında iş yerlerinin bulunduğu bina yan yattı. Ekipler, çöken bölümde arama kurtarma çalışması başlattı. Bazı kişilerin yaralı olarak kurtarıldığı bina, çökme ihtimaline karşın vinçlerle desteklendi. Üç vinç ile binaya destek verildi. Ekiplerin binanın alt katlarındaki arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Yan yatan bina vinçlerle desteklendi, arama kurtarma çalışması devam ediyor

5 BİN PERSONEL GÖREV YAPIYOR

İzmir'de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremde can kaybı 25'e, yaralı sayısı da 804'e yükseldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un verdiği bilgilere göre yaklaşık 5 bin personelin görev yaptığı arama kurtarma çalışmalarında depremin olduğu andan itibaren 100 vatandaş kurtarıldı.

17 binada yıkım gerçekleştiğini açıklayan Kurum, 9 binada arama kurtarma faaliyetlerinin sonlandırıldığını, arama kurtarma çalışmalarının 8 binada devam ettiğini bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seferihisar Bayraklı İzmir Haberler

500

Yorumlar (28)

Teşekkürler:

En ufak bir sarsıntıda dahi çökecek olan bu binaya girmeye cesaret edenleri tebrik ediyorum.

74
3
yanıtYanıtla
SEN EVSİZLİK NE BİLİYON MU:

BU SOĞUKTA SOKAKTAMI YATSINLAR EVİN KIYMETİNİ BİLİYON MU? SICAK Bİ YUVADA UYUMANIN HASRETİNİ? EVDE HATIRALARIN OLUR O EV SENİN YUVAN OLUR İÇİNDE HUZUR BULURSUN EŞYALARIN ORDADIR

yanıt2
yanıt8
ZEZ:

Adam arama kurtarma ekiplerini tebrik etmiş. , sen neresinden anlıyorsun. . . O binaya zaten kimseyi sokmazlar. Ne haberi ne yorumu anlamıyorsun yani. Zülf-i yare mi dokundu hayrola?

yanıt6
yanıt0
sen evsizlik ne biliyonmuya cevap:

Önce bir okuduğunu anla sorun yorum yaparsın. Yani iki dinle bir konuş. Adam enkaz altındakileri kurtarmak için o yıkık binaya girenlere teşekkür etmiş. Her an artçı olabilir ya da durduğu yerde artık çökebilir. Bunu göze alarak o insanlara yardım elini uzatanlara teşekkür etmiş.

yanıt4
yanıt0
Lalallend:

6.8 depreme dayanamayacak binayı oraya diken ve dikilmesine göz yuman her kişinin allah belasını tez vakte verir inşallah, insanlar sevdiklerini kaybettiler allahta sizi , sizi sevenlerden alsın inşallah??

33
6
yanıtYanıtla
GECMİŞ OLSUN İZMİRLİ KARDEŞLERİM:

VAN SİZİNLE KALBİMİZ DUAMIZ SİZİNLE. . ALLAH TEKRARINI YAŞATMASIN RABBİM HİÇ BİR ANNEYİ AĞLATMASIN HİÇ BİR AİLEYE ACI YAŞATMASIN. HİÇ BİR AİLEYİ BABASIZ BIRAKMASIN. . DUAMDASIN İZMİR HALKI. . . ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

32
6
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Geçmiş olsun İzmir rabbim büyle tür afetleri bir daha milletimize güstermesin inşallah

23
0
yanıtYanıtla
Tatvan:

Yüce ALLAH tüm çalışan ekiplere güç kuvvet azim versin inşallah

21
1
yanıtYanıtla
CEZA:

Rabbim o tehlikeyi göze alıp can kurtarmaya gidenlere Can versin inşallah amin

22
0
yanıtYanıtla
ebru:

çok tedirginim.

17
3
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title