Haberler

Balıkesir MHP İl Başkanı Mehmet Duran'ın Görevden Alındığı İddia Edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran'ın görevinden alındığı iddia edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran'ın görevinden alındığı iddia edildi. Bilgiyi doğrulayan MHP İl Başkanı Mehmet Duran, ancak kendisine genel merkezden bu yönde resmi bir kararın ulaşmadığını söyledi.

MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran'ın görevinden alındığı öğrenildi. Duran, Genel Merkezin daveti üzerine Ankara'da olduğunu, burada MHP Genel Başkan Yardımcıları ile bir görüşme yaptığını ve yerel seçimler öncesi görevinden alındığı bilgisini kendisinin de genel başkan yardımcılarından doğruladığını bildirdi. İHA'ya konuşan Mehmet Duran, "Henüz resmi olarak karar bana tebliğ edilmedi. Ancak görevden alındığım doğrudur" dedi.

BELEDİYE BAŞKANI ETKİLİ OLDU İDDİASI

Öte yandan MHP İl Başkanı Duran'ın görevden alınmasında, MHP'li Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'un etkili olduğu ileri sürüldü. Bir süreden beri Belediye Başkanı İsmail Ok ile Mehmet Duran arasındaki gerginlik ve koordinasyonsuzluk Balıkesir'de gerek parti teşkilatı gerekse kamuoyunca biliniyordu. MHP Genel Merkezinin Balıkesir'e il başkanı olarak atayacağı ismin ise henüz netleşmediği kaydedildi. İHA muhabirinin konuyla ilgili görüşünü sorduğu Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, "Ben de bu yönde haber duydum ancak resmi kanallardan henüz teyit edilmedi. Yine de bugüne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Konuyla ilgili fazla yorumda bulunmak istemiyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Duran Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title