Haberler

Balık Ailesi, Özcan'ının Mutlu Gününde Buluştu

Güncelleme:

Ramazan Balık'ın oğlu, Esnaf Özcan Balık ile, Elazığ Eşraflarından Hikmet Çınar'ın kızı Emine Çınar Aslanbucak Düğün salonunda yapılan düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler.

Kemer'in tanınmış ailelerinden Ramazan Balık'ın oğlu, Esnaf Özcan Balık ile, Elazığ Eşraflarından Hikmet Çınar'ın kızı Emine Çınar Aslanbucak Düğün salonunda yapılan düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler.

Aslanbucak düğün salonunda yapılan düğün merasiminde genç çiftlerin nikahlarını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül kıydı. Nikah şahitliklerini ise Adalet Bakanlığı eski Müsteşarlarından Fahri Kasırga, Ahmet Dinçer, Bedri Yalçın ve Mahmut Gücenmez yaptı.

Havi fişekler eşleğinde araçtan inen genç çiftler alkışlar arasında salona giriş yaptı. Özcan ve Emine'nin bu mutlu gününde Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Karadüz, Kemer Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Tıraş ve Zekiye Muşlu çok sayıda Turizmci, Esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Genç çiftlerin nikahlarını kıyan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı konuşmada büyük alkış alırken uzun konuşması da dikkatlerden kaçmadı. Başkan Gül sözlerine şöyle başladı;Çınar ailesinin ve balık ailesinin bu mutlu gününde nikahlarını kıydık. Böyle özel bir günde iki ailenin yanındayız.

Geçmişe dönüp bakarsak, Kemer'e hepimizin bir gelişi var. Bundan 20 yıl önce 180 hane, belki bundan 100 sene önce 6 haneydik. Demek ki dışarıdan hep göç alaraktan Kemer'i doldurmuşuz ve bu günlere gelmişiz. Benimde dedelerimden bir tanesi Burdur, Bucaktan bir diğeri ise Erzincan'dan buraya gelmiş. Birisi işçi olarak bir diğeri memur olarak gelmiş. Ama neticede burada buluşmuşuz. Çünkü bizi burada buluşturan değerlerimiz var. Türk olmamız, Türk topraklarında yaşamamız. İnancımızın olması, camilerimizin olması, minarelerimizin olması, minarelerimizde ki ezan sesinin yüksek sesle okunması, bayrağımızın göklerde dalgalanması, istiklal marşımızın ağzımızdan düşmemesi. Tabi ki bu değerlerimizi yaşatan, dedelerimizin biri işçi biri memur olarak gelmiş. Eğer burada ticaret yaptıysak ve burada para kazandıysak, burada yaşıyorsak, bizi buraya bağlayan bir değer var, o da Cumhuriyetimiz. Cumhuriyetimiz olmamış olsaydı biz burada hangi devletin sömürgesi altında, soy ismimiz ne olacaktı, camimiz olacak mıydı, camimiz olsa bile minaremiz olacak mıydı, ibadetimizi yerine getirebilecek miydik, eğer bir şöyle Afrika'ya ve o bölgelere bakarsak, hangi ülke hangi devletin sömürgesi altında olacaktık. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diler her iki aileye de hayırlı olmasını temenni ederim. Dedi

Genç çiftlerin Evlenme cüzdanını ise Nikah Şahidi Adalet Bakanlığı eski Müsteşarlarından Fahri Kasırga verdi. Kasırga yaptığı kıssa konuşmada; Öncelikle aileleri kutluyorum. Hep birlikte tanıklık ettiğimiz yuvanın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bir ömür boyu huzur içerisinde yaşasınlar. Sayın başbakanımızın dediği gibi hayırlı evlatlar istiyoruz ve en az 3 tane olmak kaydıyla.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fahri Kasırga Mustafa Gül Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title