Haberler

Bakan Soylu'nun "Kılıçdaroğlu muayenehanede Pensilvanya ile görüştü" iddiasını dişçi reddetmedi

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "dinleniyoruz" iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Konuşmaları kaydetseydik Pensilvanya ile konuşmasını duyardık." diyerek bir diş muayenehanesinde söz konusu görüşmenin gerçekleştiğini söylemişti. O dönem Kılıçdaroğlu'nun danışmanlığını yapan şu anda ise Soylu'nun danışmanı olan muayenehanede görevli Diş Hekimi Ali Arif Özzeybek, yapılan görüşmeyi reddetmedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde konuk oğlu A Haber canlı yayınında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "telefonlarımız dinleniyor" iddiasıyla ilgili konuşmuştu.

SOYLU: PENSİLVANYA İLE DİŞÇİDE KONUŞTU

"Türkiye Cumhuriyeti konuşmaları kaydetseydi Pensilvanya ile konuşmasını duyardık" diyen Bakan Soylu, o açıklamasında "Kılıçdaroğlu kendisini dinlediğimizi de söylüyor. Eğer Türkiye Cumhuriyeti Devleti kendisini telefonla dinleseydi Pensilvanya'yla konuştuğunu kaydederdi. Şahidi de var. Çıkıp, 'Ben geçmiş olsun demedim.' dedi. Bunu 6. kez söylüyorum ama oradan hala cevap yok. Kılıçdaroğlu bunları söyler. Bir de şunun cevabını bekliyorum, bu soruyu da sordum. Kimseye hakaret etmiyorum, iftira etmiyorum. 'Böyle bir şey yok.' desin. Mesela desin ki 'Biz Pensilvanya'yla bir diş muayenehanesinde konuştuğumuzda yurtta barış dünyada barış sözünü konuşmadık.' desin. 'Konuşmadık.' desin. Böyle bir şey söyleyiversin. 'Orada şu kişilerle beraber değildim.' desin. Söyleyemez. Karşımızda hakikaten siyaset tanımına sığdıramadığımız, bu ülkenin değerleriyle örtüştüremediğimiz bir kimlik var." demişti.

DİŞ HEKİMİ GÖRÜŞME İDDİALARINI REDDETMEDİ

Oda TV'den Can Özçelik'in haberine göre, bahse konu zamanda Kılıçdaroğlu'nun danışmanlığını da yapan muayenehanede görevli Diş Hekimi Ali Arif Özzeybek, o görüşmeyi reddetmedi. Kendisine yöneltilen, "Kılıçdaroğlu sizin kliniğinizde hangi tarihte Pensilvanya ile görüştü?" sorusunda Özzeybek görüşmeyi reddetmeyerek, konu hakkında daha fazla konuşmak istemediğini söyledi.

ALİ ARİF ÖZZEYBEK KİMDİR?

1964 Ankara, Karaşar doğumlu olan Özzeybek Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirdi. 2011'den 2018 yılına kadar Kılıçdaroğlu'nun danışmanlığını yapan ve Kılıçdaroğlu ile fotoğrafı bulunan Diş Hekimi Ali Arif Özzeybek, 2018 yılında CHP'den istifa ederek AK Parti'ye katıldı. AK Parti'nin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyeliğine yedekten seçilen Ali Arif Özzeybek şu anda aynı zamanda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanlığını da yapıyor.

Bakan Soylu'nun 'Kılıçdaroğlu muayenehanede Pensilvanya ile görüştü' sözlerini diş hekimi reddetmedi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Soylu Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

Murat Arslan:

Disciden de danışman yapmışlar ben anlamıyorum disciden ne danışmanı la arkadaş siz milletin parasını daha ne kadar böyle pervasızca harcayacak siniz dua edin ben başa gelmeyeyim geçmişe dönük dış masraflariniz bile hepinizden tahsil edicem disciden danışman futbolcudan danışman başka el insan önceden Kılıçdaroğlu nün danışmanımız şimdi soylunun nasıl bir ortamdayiz Allah bize yardım etsin

202
16
yanıtYanıtla
Metin Demir:

bize bilmediğimiz birşey süyleyin bunu az çok beyni olan bilir

62
156
yanıtYanıtla
Murat Arslan:

CHP'nin en büyük engeli Kılıçdaroğlu dur bugün ayrılsa yerini Mansur Yavaş a bıraksa gözü kapalı ` oyu var ama adam yerinden kıpırdamıyor neden bunu sormak lazım 20 sene hep geriye götürdü partiyi ki ben CHP'li değilim ama ben dışarıdan bunu görüyorum

120
79
yanıtYanıtla
Alper Kara:

Hic bu kadar gülmemiştim.

170
22
yanıtYanıtla
VATANDAŞ1:

PEKİ SEDAT PEKERİN SÖYLEDİKLERİ

154
36
yanıtYanıtla
JSİR:

Şu anda Süleyman Soylunun danışmanı olan dişçi reddetmedi... Vallahi komedi :)

154
20
yanıtYanıtla
Erkan Bayatlı:

Yavuz Sultan Selim'in soyuna ihanet eden keklik hikayesi geldi aklıma. Eskiden danışmanlığını yaptığı adama ihanet eden sıra size geldiğinde ihanet etmez mi ki?

118
9
yanıtYanıtla
Ommar Ommar:

Doğruyu söylemek ihanet ise , sende ihanet ediyorsun, biraz mantıklı konuşun yaw, beton kafaliktan kurtulmasının solcu cuhela tayfası, doğruyu gözünüze soksalar bu kalem değil dersiniz sizin ciğerini biliyorum

yanıt0
yanıt1
Abbas Bamya:

Hiç mi 7 senede koz bulamamış Kılıçdaroğlu nu içeriye artıracak.Kılıçdaroğlu nun yıllardır neden kazanamadığı belli oldu.

49
31
yanıtYanıtla
Haci Taştan:

Sayın bakan siz bırakın bunuda görüşme yapmayan siyasetçi ve pensilvanyaya hiç gitmeyen siyasetçileri sayın. Daha basit olur

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title