Haberler

Sokak ortasında eski kocası tarafından öldüresiye dövülen kadının kız kardeşi: Gördüklerimden sonra kriz geçirdim

Güncelleme:

Samsun'da sokak ortasında bir kadın, kız çocuğunun gözleri önünde eski eşi tarafından öldüresiye dövüldü. Kızının çığlıklarına rağmen durmayan saldırgan, olay sonrası polise teslim edildi. Hastaneye kaldırılan kadının kız kardeşi, "Görüntüleri sosyal medyada gördüm, kriz geçirdim. Yeğenimin psikolojisi nasıl olacak?" diyerek isyan etti.

Canik Belediye Binası'nın bahçesinde yaşanan korkunç olayda İbrahim Zarap, kendisinde kalan kızları E.M.'yi teslim etmek üzere anne E.M. ile ilçe meydanında bir araya geldi. Bu sırada İbrahim Zarap, 3 yıl önce boşandıkları E.M.'ye bilinmeyen bir nedenle saldırmaya başladı.

ÇEVREDEKİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Kızının gözleri önünde eski karısının kafasına tekme ve yumruklar atan saldırgan, çevredekilerin "Ne yapıyorsun sen?" sözlerine de tepki gösterdi. Küçük kız ise çığlıklar atarak babasına tepki gösterdi. Saldırgan koca, olay sonrasında kaçmak isterken bölgede bulunan vatandaşlar tarafından önce dövüldü ardından emniyet güçlerine teslim edildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırgan koca İbrahim Zarap gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Eşinin saldırısı sonrasında kanlar içinde kalan ve bilincini kaybeden kadın, çağrılan ambulansla Samsun Gazi Hastanesi'ne sevk edildi.

"YEĞENİMİN PSİKOLOJİSİ NASIL OLACAK?"

Korkunç olay sonrası yaralı E.M.'nin kız kardeşi konuştu. Genç kadın, "Daha önce de darptan dolayı şikayetçi olmuştuk, uzaklaştırma almıştı ancak bitti. ve ben bu olayı herkesle birlikte sosyal medyadan gördüm. Yaşadığım travmayı düşünebiliyor musunuz? Bir de yeğenimin yaşadığını bir düşünün. Daha önce şikayetçi olduğumuzda hiçbir şekilde ceza almadı. Öncesinde de darp görüntüleri vardı, ama ablam istemediği için kararına saygı duyarak paylaşmamıştım, bu kez paylaştım" ifadelerine yer verdi.

"EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUM"

"Bu artık son raddeydi. Gördüğüm videodan sonra kriz geçirdim" diyen genç kadın sözlerine şöyle devam etti:

"Arkadaşlarımdan da paylaşmasını istedim. Çünkü sosyal medyada paylaşılmadan adalet sağlanmıyor. Ablamın durumu iyi, ancak yaşadığı travma sonrası ne kadar iyi olabilir bilmiyorum. Şiddet uygulayan bütün erkeklerin bu olaydan sonra buna cesaret edememesini istiyorum. Öyle bir ceza alsın ki kimse hiçbir erkek bunu yapamasın. Umarım en ağır şekilde cezalandırılır ve yaşattığını yaşamadan ölmez."

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Korkunç görüntülerden sonra sosyal medyadan tepki yağdı. Kullanıcılar, Twitter'da #kadınasiddetehayir ve #ibrahimzaraptutuklansın etiketleri ile faile tepki gösterdi.

ADALET BAKANI GÜL'DEN MESAJ

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül Twitter hesabından, "Samsun'da kadına karşı şiddetin en aşağılık örneklerinden birinin sergilendiği olay hakkında soruşturma başlatıldı. Başsavcılık talimatıyla fail yakalanarak gözaltına alındı. Hukuk gereğini yapacak, failin yaptığı yanına kâr kalmayacak." açıklamasında bulundu.

Sokak ortasında eski kocası tarafından öldüresiye dövülen kadının kız kardeşi: Gördüklerimden sonra kriz geçirdim

"YAŞANANLAR TÜM TÜRKİYE'Yİ ÜZDÜ"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada "Bir kadının, sokakta, çocuğunun gözü önünde ağır şiddete maruz kaldığı haberi, tüm Türkiye'yi üzdü. Samsun'daki olayda 112 Acil Ekibimiz, 21.11'de gelen çağrı üzerine 21.16'da hastaya, 21.20'de hastaneye ulaştı. Şu an Eğitim Araştırma Hastanesinde olan hastanın hayati sorunu yok" ifadelerine yer verdi.

Sokak ortasında eski kocası tarafından öldüresiye dövülen kadının kız kardeşi: Gördüklerimden sonra kriz geçirdim

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fahrettin Koca Türkiye Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title