Haberler

Bağcılar Belediyesi tarafından 19. Çocuk Şurası düzenlendi

Güncelleme:

Bağcılar Belediyesi tarafından 19. Çocuk Şurası düzenlendi.

Bağcılar Belediyesi tarafından 19. Çocuk Şurası düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kadir Topbaş Halk Sarayı'nda gerçekleşen etkinlikte farklı okullardan öğrenciler bir araya geldi.

Şura'ya katılan okulları ve öğrencileri tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, şunları kaydetti:

"19. İstişare toplantısındayız. Çocuk Meclisimizde fikirlerinizi ve sizin gözünüzle nasıl bir yaşam arzuladığınızı görüyoruz. İlçeye hizmet ederken kişilerin fikirlerini almamızdaki en büyük etken, bir çözüm önerisini ortaya koymaları, bize fikir üretmeleri problemlerin daha da hızlı çözümünü sağlıyor. Şuramız hayırlı olsun, sizlere de başarılar diliyorum."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz da Kovid-19 döneminde yaşanan eğitim aralığına değinerek, "3 aydır birlikteyiz, sizleri çok özlemiştik. Daha da önemlisi okulların kapandığı günden beri bir boşluk hissediyorduk. Geçen 2 yıla yakın okulların kapandığı süreçte neler olduğunu sizden dinleyeceğiz ve istifade edeceğiz. İnşallah verimli toplantı olur." ifadelerini kullandı.

Çocuk Meclisi Başkanı Elif Aksoy ise ülkeyi daha ileriye taşıyacak yeni ufuklar için arkadaşlarına bol bol kitap okuma tavsiyesinde bulundu.

Protokol konuşmalarının ardından araştırma yapan öğrenciler sahneye çıktı.

Akyiğit Ortaokulu öğrencileri, "Orman Yangınlarının Çıkış Sebepleri ve Sonuçları", Güneşli Ortaokulu öğrencileri "Çocuklarda Çoklu Zeka Destekleyici Eğitimler", Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu öğrencileri "Pandemi Sürecinin Eğitim Hayatına Etkileri" ve Hızır Reis İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri de "İşlenmiş Gıdalar ve Katkı Maddelerinin Çocukların Gelişimine Olan Etkileri" temalarıyla ilgili araştırmalarının sunumunu yaptı.

"İşlenmiş Gıdalar ve Katkı Maddelerinin Çocukların Gelişimine Olan Etkileri"yle ilgili grupta yer alan öğrenciler, anlattıklarını fotoğraf ve videoyla desteklediler. Aşırı yağ içeren bu ürünlerin çocuklarda obeziteye yol açtığını dile getiren çocuk araştırmacılar, "Katkı maddelerinin etkisi sadece çocuklarda değil anne karnındaki bir bebekte de görülmektedir. Örneğin genlerde değişim görülebilir ve bu da hastalıklara neden olur." ifadelerini kullandı.

Çocukların araştırmaları ve programda konuşulanlar kitap haline getirilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Bağcılar Belediyesi Kadir Topbaş Bağcılar Hisarcık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title