Haberler

Kocasının Silahla Yaraladığı 1 Çocuk Annesi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Samsun'da ayrı yaşadığı eşinin tabancalı saldırısında kardeşini kaybeden kendisi de ağır yaralanan Melike Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Samsun'da boşanma davası devam eden eşinin silahlı saldırısında kardeşi ölen, kendisi de ağır yaralanan 1 çocuk annesi kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

EŞİ VE KARDEŞİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, Samsun'un Bafra ilçesinin Mevlana Mahallesi Yukarı Bakırpınar yolunda önceki gün meydana geldi. Ümit Yılmaz, bir yıldır ayrı yaşadığı boşanma davaları devam eden ve Bursa'da yaşamaya başlayıp Samsun'a misafirliğe gelen eşi 36 yaşındaki Melike Yılmaz ile eşinin kardeşi 36 yaşındaki Abdullah Öztürk'e tabancayla kurşun yağdırdı.

AĞIR YARALI KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Olayda Abdullah Öztürk hayatını kaybederken, başından vurulan Melike Yılmaz ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 1 çocuk annesi Melike Yılmaz, yapılan müdahalelere rağmen bu sabah hastanede hayatını kaybetti.

KATİL MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI

Öte yandan, 2 kişiyi öldüren Ümit Yılmaz'ın dün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Melike Yılmaz Ümit Yılmaz Samsun Bafra 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

TÜRK0YE:

NE LAN ZORLAMI KARI YAPACAKSIN ELİN KIZINI BEYİNSİZ. DEMEKKİ SENİ SEVMİYOR. FITRATIN BOZUK.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title