Haberler

Ayla Çelik, Google'da Doğum Tarihini Değiştirdi

Güncelleme:

'Bağdat' şarkısıyla ünlenen şarkıcı Ayla Çelik'in 1973 olan doğum tarihini Google'da 1989 olarak değiştirdiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

'Bağdat' şarkısıyla yıldızı parlayan söz yazarı ve şarkıcı Ayla Çelik hakkında bir iddia ortaya atıldı. Çelik'in Google'dan gerçek yaşını sildirdiği öne sürüldü. Çelik, sosyal medya uzmanlarının yardımıyla internet sitelerinde doğum tarihini 1989 olarak değiştirdi.

ASLINDA 43 YAŞINDA

Google'da 26 yaşında görünen şarkıcının gerçek doğum tarihi ise 1973, yani aslında 43 yaşında.


AYLA ÇELİK KİMDİR?

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet konservatuarı mezunu olan Ayla Çelik müzikle olan profesyonel macerasına Melih Kibar'la başladı. Çok sayıda reklam müziğine sesiyle hayat verdi. Devlet tiyatroları için hazırlanan ve Kenan Işık'ın yönetmenliğini yaptığı Antigone isimli oyunun müziklerine imza attı.

"TÜRKAN" BİR DÖNEME DAMGA VURDU

Aylavanta isimli bir albümü olan Ayla Çelik 2012 yılında Altın Kelebek ve Türkiye Müzik Ödülleri'nde bestesini Gökhan Tepe'nin yaptığı sözlerini kendisinin yazdığı "Türkan" ile sene şarkısı ödülünü aldı.


SENE BAŞINDA ALBÜM ÇIKARDI

Ayla Çelik "Tüm şarkılarımda kendi hayat hikayemi anlattım" dediği BEN isimli albümünü 15 Ocak 2016 seneninde piyasaya çıkardı. Albümde sözü ve bestesi kendisine ait olan "Aşk Şarkıları" isimli şarkıya Metin Arolat yönetmenliğinde klip çeken Ayla Çelik'in bu projesinde Gökhan Tepe, Mustafa Ceceli, Erhan Bayrak, Ozan Çolakoğlu gibi sanatçı arkadaşları da imza attı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ayla Çelik Bağdat Google Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title