Haberler

Aydın Serbest Muhasebeciler Odasında Seçim Heyecanı

Haziran ayının ilk haftasında yapılacak olan Aydın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası seçimleri öncesi oda yönetimine talip olan ‘ Çağdaş Demokratlar Grubu’ düzenlediği basın toplantısı ile projelerini açıkladı.

Haziran ayının ilk haftasında yapılacak olan Aydın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası seçimleri öncesi oda yönetimine talip olan ' Çağdaş Demokratlar Grubu' düzenlediği basın toplantısı ile projelerini açıkladı. Aydın Efeler İlçe Merkezi Kahve Bahane'de düzenlenen programa çok sayıda muhasebeci katıldı. Programa 23. dönem Aydın Milletvekili meslek mensubu Recep Taner de katıldı.

Çağdaş Demokratlar Grubu Yönetim Kurulu Başkan Adayı Sabri Küçük 4- 5 Haziran tarihlerinde yapılacak seçimlere meslek örgütü olarak 'Demokrasi şenliği' çerçevesinde gördüklerine söyledi. Katılımın ve ilginin oldukça yoğun olduğu kahvaltılı programda konuşan Sabri Küçük, "Önemli bir meslek grubuna temsil etmenin sorumluluklarının farkında olarak oda yönetimindeki, önceki tecrübelerimizle, meslektaşlarımızın, mesleki gelişmelerine katkı sağlamak,mesleki dayanışmayı ve iş birliğine sağlamak için aday olduk. Hayata geçireceğimiz projelerimizle meslektaşlarımıza odamızca verilen hizmet kalitesine daha da yükselteceğimize düşünüyoruz. Çağdaş Demokratlar grubu olarak adaylık sürecimize başladığımız bu güne kadar, 17 ilçemizde bulunan meslektaşlarımızla bir araya geldik. 387 meslektaşımızla bire bir görüşme sağladık.269 meslektaşımızın çalışma ofisine ziyaret ettik" diyerek hizmete talip olduğunu açıkladı.

"BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞI İLE GÖREVE TALİBİZ"

Çağdaş demokratlar gurubu olarak yaptıkları ziyaretlerde 'Ben değil biz anlayışı' ile meslektaşlarının önerilerini dinlediklerini ve bu doğrultuda projeler hazırladıklarını kaydeden Sabri Küçük, "Seçimlerde gerekli çoğunluğu kazanıp, oda yönetiminde yetkilendirildiğimiz takdirde söz verdiğimiz şu projeleri hayata geçirmeyi taahhüt ediyoruz" diyerek projelerini açıkladı.

İLK ADIM FONU

Sabri Küçük projelerini; İlk adım fonu adı altında; Bürosunu yeni açan genç meslektaşlarımıza asgari 3 aylık ihtiyaçlarına sağlayacak fon yapısına kuruyoruz. Yüksek öğretim sınavında en başarılı beş öğrencimize burs veriyoruz. Yüksek öğretim sınavı Türkiye geneli başarı sıralaması esas alınarak yapılan değerlendirmede meslek mensupları çocukları arasından 5 öğrencimize eğitim bursu sağlayacak fon yapısı oluşturuyoruz. Maktu aidatlara yasal alt sınırdan (memur maaşı taban aylığı katsayısının 200 katı) belirleyeceğiz. Odamız bünyesinde istihdam edilmek üzere alanında uzman kişilerle üyelerimize ücretsiz mali danışmanlık hizmeti sunulacaktır. Odamız bünyesinde istihdam edilecek alanında uzman avukatlarla üyelerimize ücretsiz hukuk danışmanlığı, iş müfettişliği sunuyoruz" sözleri ile açıkladı.

"YEŞİL PASAPORT HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ"

Türkiye'de birçok kişi ve farklı meslek mensubunun sahip olduğu yeşil pasaport alma hakkının muhasebeci ve mali müşavirlere tanınması için TBMM İç İşleri ve Dış İşleri Komisyonları,TÜRMOB, ve siyasi partiler nezdinde resmi girişimlerde bulunacaklarını da kaydeden Küçük, eğitim faaliyetlerine de ağırlık vereceklerini ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Taner Sabri Küçük Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title