Haberler

Aydın AK Parti Gençlik Kolları'nda Yıldız Dönemi

AK Parti Aydın Gençlik Kolları 4. olağan genel kurulu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Mustafa Enes Yıldız Başkanlığı'nda tek liste ile gidilen seçimlerde gençler seçimlere hazır olduklarını gösterdiler.

Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonu'nda tek aday ile gerçekleştirilen kongreye Milletvekili Mehmet Erdem, İl Başkanı Ömer Özmen, Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, 25. Dönem milletvekili aday adayları Hüseyin Turgut, Serpil Şahbudak, Mustafa Oğurlu, Fikret Aktaş ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede il Başkanı Ömer Özmen görevi Mustafa Enes Yıldız'a devreden eski Başkan Sami Üner'e çiçek vererek teşekkür etti.

Ak Parti'nin gerida kalan 12 yılı ile Türkiye'nin nerden nereye geldiğini anlatan Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Türkiye'nin dünyanın gelişmiş 20 ülkesi arasında yer aldığını ve gelişmenin her geçen gün devam ettiğini belirterek "Türkiye Dünya'da 17. sırada. Hedefimiz ilk 10 ülke içine girmek" diye konuştu. Türkiye'nin hedefine daha hızlı adımlarla koşması gerektiğini belirten Erdem, sandık başına gidip AK Parti'ye destek veren herkese teşekkür etti.

Slayt eşliğinde farklı bir konuşma hazırlayan ve konuşması esnasında salondakileri kimi zaman duygulandıran kimi zaman da coşturan AK Parti Gençlik Kolları'nın yeni başkanı Mustafa Enes Yıldız, birlik ruhu ile inandıkları dava için daha çok çalışacaklarını söyledi. Herkese açık olduğunu da belirten Yıldız, sahada bizzat çalışacaklarını ve sağ görüşlü olan Aydın'a gençliği kazandıracaklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Mustafa Enes Yıldız Başkanlığı'ndaki Ak Parti Gençlik Kolları yönetimi; İbrahim Sayan, Mustafa Kalfa, Berkehan Çetin, Kemal Uşaklı, Mustafa Acar, Onur Acar, Munir Aksu, Mehmet Tuncer, Sanaddin Gürnüz, Zeki Salcıoğlu, İsmail Karabulut, M. Sait Karadeli, Mehmet İsmail Azarı, Seyhan Koyuncu, Mehmet Emin Denktaş, Ercan Altuntaş, Suat Özcan, Harun Acar, Merve Çelik, Yasemin Sarıçiçek, Süleyman Durmuş, İnan Gül, Yasemin Politoğlu, Alpay Arıcı, Ahmet Hikmet Uçkun, Mustafa Buran, Abdullah Şekeci, İrfan Yanar, Emine Uslu, Gökhan Özer, Arif Gökcan, Celil Keskin, Burak Aykut, Aylin Günüç, Salih Çiftçi, Burak Kavak, Fatmanur Alkoç, Büşra Alkan, Aylin Akgün, Tuna Karaca, Sevdenur Halat, Yılmaz Şölen, Anıl Sadegönül, Veysi Tuğrul, Enes Çulha, Emre Dirim, Muhammet Semih Özen, Emin Ağraş ve Recep Uğur'dan oluştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Özmen Ak Parti Türkiye Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title