Haberler

    Aybüke Pusat ile avukat Nail Gönenli'nin tehlikeli yakınlaşması!

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşlarıyla eğlenceye çıkan Nail Gönenli, Emirgan'daki "Gizli Kalsın" adlı mekanda eski Türkiye güzellerinden Aybüke Pusat ile karşılaşmış.

    Geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşlarıyla eğlenceye çıkan Nail Gönenli, Emirgan'daki "Gizli Kalsın" adlı mekanda eski Türkiye güzellerinden Aybüke Pusat ile karşılaşmış.

    Söylenenlere göre gecenin ilerleyen saatlerinde ikili, samimi görüntüler vermeye başlamış. Tehlikeli yakınlaşmaya tanık olan kişiler, "Nail Gönenli hiç sevgilisi yokmuş gibi davranıyordu" diyor.

    Mekandan ayrı ayrı çıkan Aybüke Pusat ve Nail Gönenli, sadece arkadaş mı, önceden tanışıyor muydu bilemem. Bildiğim tek şey var, Gönenli hala Zeynep Selvili ile sevgili...

    Büyükada'da evlendiler

    Ralli dünyasının önde gelen isimlerinden İstanbul Otomobil Sporları Kulübü eski başkanı Galip Bilgin, yelken yarışçısı Arzu Yaman ile nikah masasına oturdu. Büyükada'daki Splendid Palas Otel'de kıyılan nikahta şahitliği Nurettin Hasman ve Yonca Kuşlu Selki üstlendi.

    Otelin sahibi Hamamcıoğlu ailesinin veliahdı Selim Hamamcıoğlu'nun da konuklar arasında yer aldığı düğünde ralli dünyasının efsane isimleri Ferda Dilege, Volkan Işık, Ali Karacan ve Kemal Özatalay da hazır bulundu.

    Arzu Yaman Bilgin - Galip Bilgin

    Yoga sertifikasına kavuştu

    Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko'nun kızı Pia Hakko, uzun bir süredir yoga ile ilgileniyor. Sık sık yoga kurslarına giderek kendini geliştiren Hakko, geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin en iyi hocalarından olan Alexis Gulliver'in eğitimindeydi.

    Pia Hakko - Alexis Gulliver

    Selhan Aloğlu'nun sevgilisi olan Gulliver, bilinen yoga pratiklerinin ötesinde kendi geliştirdiği tekniğin eğitimini veriyor. Onun workshop'larından birine katılan Pia Hakko, tamamladığı eğitimin ardından sertifika almaya da hak kazandı.

    Ünlü aktör estetik için İstanbul'da

    Dünyaca ünlü oyuncu ve yönetmen Louis Mandylor, yeni filmi öncesinde daha dinamik bir görünüm için İstanbul'a gelerek kendini Estetik ve Plastik Cerrahı Op. Dr. Hasan Fındık'a emanet etti.

    Göz kapağı estetiği olan Avustralyalı aktör, üç gün kaldığı İstanbul'da tarihi ve turistik yerleri de gezdi.

    Dr. Hasan Fındık'la hatıra fotoğrafı çektiren Mandylor, "Eski bakışlarıma yeniden kavuşturduğu için kendisine teşekkür ederim. Döner dönmez yeniden çekilecek olan 'The Godfather' setine başlayacağım" diye konuştu.

    Hasan Fındık - Louis Mandylor

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Aybüke Pusat İstanbul Emirgan Türkiye Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title