Haberler

ATV'nin İddialı Dizisi Can Kırıkları, İlginç Veda Sahnesiyle Final Yaptı

Güncelleme:

ATV'nin iddialı dizilerinden olan Can Kırıkları, 4'üncü bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. Dizinin son bölümünün final sahnesinde ise ilginç bir an yaşandı. Zeynep'in Leyla'ya 'Bitti Leyla. Bittik' demesi dikkatleri çekti.

Başrollerini Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik'in paylaştığı Can Kırıkları neden bitti? Dizinin başrol oyuncusu Hande Doğandemir'den Can Kırıkları dizisine veda mesajı geldi.

REYTİNG ENGELİNE TAKILDI

ATV'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından olan ancak reyting engeline takılan Can Kırıkları dizisi 4. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti.

ATV'nin İddialı Dizisi Can Kırıkları, İlginç Veda Sahnesiyle Final Yaptı

GÜZEL HİKAYELER ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Can Kırıkları dizisinin başrol oyuncu Hande Doğandemir, dizinin 29 Ekim Pazartesi ekrana gelen son bölümü sırasında bir veda mesajı paylaştı. Hande Doğandemir diziye veda mesajında, 'Erken bir veda oldu.. Can Kırıkları bu akşam son kez ekranda..Benim güçlü kadınım Leyla seni çok sevdim hikayen yarım kaldı ama seni iyi ki tanıdım..Güzel hikayeler anlatmaya devam edeceğiz elbet karşılığını (!) bulacak. Emeği geçen herkese teşekkürler' notunu paylaştı.

ATV'nin İddialı Dizisi Can Kırıkları, İlginç Veda Sahnesiyle Final Yaptı

CAN KIRIKLARI NEDEN BİTTİ?

Çarpıcı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Can Kırıkları, reytinglerde ise başarılı olamadı. Dizinin 22 Ekim Pazartesi yayınlanan 3. bölümü reytinglerde Total grubunda 18. sırada, AB'de ise 16. sırada yer alabilmişti. Reytinglerde ilk 10 program arasına bile giremeyen dizi için erken final kararı alındı.

ATV'nin İddialı Dizisi Can Kırıkları, İlginç Veda Sahnesiyle Final Yaptı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Can Kırıkları Dizisi Hande Doğandemir Seçkin Özdemir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

apuça verşiyoksi butupşas:

darısı diğer saçmalıkların başına keşke uydular düşse de tüm saçma tv yayınlarından kurtulsak!

10
0
yanıtYanıtla
DOĞRUCU ŞİRİN:

AMİNNNNN

yanıt1
yanıt0
KADER:

Dizi çok erken bitti pazartesi gününe konuldu heleki. Çok iyi bir diziydi. FİNAL YAPMASI YERİNE GÜNÜNÜN DEĞİŞMESİ LAZIMDI

4
4
yanıtYanıtla
GINA:

Saçma sapan diziler.kradeni Ege dizilerini amatör yapa yapa milleti gözüne soka soka soğuttular şimdide polisiyede önüne gelen polis komser

2
3
yanıtYanıtla
ceyhun:

eylül başın da başlasaydı alışır izlerdik diğer dizilerden sonra başlayınca kalakalır tabii ki

2
2
yanıtYanıtla
T:

Çok iyi bir diziydi. Bitmesine üzüldüm.

4
0
yanıtYanıtla
AAHH AAHH:

SONU BELLİ OLAN Bİ HIKAYEYI KIM DİNLER Kİ HERSEYİ HEMEN ANLATTINIZ MERAK EDECEK NE KALDI OYSA OYUNCULAR ŞAHANEYDİ

1
3
yanıtYanıtla
Halide Karadağ:

Dizi güzelde yayın günü yanlış reytingi yüksek bir dizinin karşısına bu dizi konurmu . Başkomiseri değiştirin adı şu an adı aklıma gelmiyor o yuyuncunun hic bir dizisi izlenmedi buda tutmadı . Yosa Dizi güzelde Senaritlere iş Düşmekle Duyrulur ..

2
1
yanıtYanıtla
Doğru:

Seçkin özdemirin dizileri tutmuyor zaten. Bu adam dizi falan yapmasın.

1
1
yanıtYanıtla
gazikentli:

bence gün seçimi yanlış oldu söz veya çukur pazartesi gününün favorisi başka bir gün oynasa iyi olurdu salı veya perşembe

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title